EĞİTİM Haber Girişi : 13 Şubat 2024 15:47

Muşlu öğrencilere müjde! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı

Muşlu öğrencilere müjde! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı
Türkiye genelinde öğrenim gören 1600 Muşlu Lisans öğrencisine, MUŞ VAKFI tarafından verilen burs, bugün hesaplarına yatırıldı. 

ALPARSLAN DİYARI- Merkezi İstanbul’da bulunan Muş Eğitim Kalkındırma Vakfı (MUŞ VAKFI) burs başvuru sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, burs almaya hak kazanan öğrencilerin bursların yatacağı tarihi sorgulamaya başladı. MUŞ VAKFI tarafından yapılan açıklama 2023-2024 yükseköğrenim bursu ödemeleri bugün itibari ile başladı. 

 

 

 

Her yıl düzenli olarak Muşlu üniversite öğrencilerine burs veren Muş Vakfı, 2023-2024 yılında yaklaşık bin 600 öğrenciye aylık 750 TL’den toplamda 6 bin TL burs veriyor. MUŞ VAKFI, “Yeni bursiyerlerin gerekli evrak kontrollerini sağladıktan sonra burs almaya hak kazanan öğrencilerin bursları hesabına yatırıldı. Vakfımız her yıl düzenli olarak Muşlu öğrencilere karşılıksız başarı bursu imkanı sunmaktadır” dedi. 

 

 

 

Muş Vakfı, eğitimin her aşamasında öğrencilere destek olmayı ve onların başarılarına katkıda bulunmayı amaç edinmektedir. Bu kapsamda, burslarının zamanında ödenmesi ve yeni bursiyerlerin de vakfa dahil edilmesi, vakfın öğrencilere verdiği değeri ve taahhütlerini göstermektedir.

 

 

“HABER: EMRULLAH ÖZBEY”