SPOR Haber Girişi : 10 Şubat 2024 14:39

Muşspor’a Süper Lig’den kaleci

Muşspor’a Süper Lig’den kaleci
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Beyazlı Temsilcimiz 1984 Muşspor, Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nün yedek kalecisi Doğukan Kaya ile anlaştı. 

ALPARSLAN DİYARI- MKE Ankaragücü kulübünden yapılan açıklamada, 24 yaşındaki yetenekli kalecinin Muş ekibinin formasını giyeceği ifade edildi. 

 

 

2022 yılında Kocaelispor'dan MKE Ankaragücü'ne transfer olan Doğukan Kaya, sarı-lacivertli formayı sadece 1 resmi maçta giydiği öğrenildi. MKE Ankaragücü tarafından yapılan resmi açıklamada, Doğukan Kaya’nın bu kiralama hamlesiyle daha fazla saha deneyimi kazanması ve gelişimi için bir fırsat sunulduğu ifade edildi. 

 

 

 

MKE Ankaragücü'nün bu hamlesi, genç yeteneklerin gelişimine önem veren ve onları daha fazla oyun fırsatı bulabilecekleri ortamlara yönlendiren bir strateji izlediğini gösteriyor. Muş 1984 Muşspor ise, kaleci pozisyonunu güçlendirmek ve sezon sonuna kadar daha rekabetçi bir kadro oluşturmak adına Doğukan Kaya'yı kadrosuna kattığını söyledi. 

 

 

 

Bu transfer, Türk futbolunda genç yeteneklerin gelişimine ve alt liglerdeki takımların güçlenmesine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

 

 

 

 

 

DOGUKAN KAYA KİMDİR?

 

 

Doğukan Kaya 16 Ocak 2000 tarihinde Kocaeli şehrinde doğmuştur. 1,91 m boyundadır. Türk uyrukludur. Gerçek adı da Doğukan Kaya şeklindedir Doğukan Kaya Kaleci mevkiinde oynamaktadır. Kayıtlara göre menajeri bulunmamaktadır. Doğukan Kaya, Sağ ayağını kullanmaktadır. MKE Ankaragücü futbol takımında oynamaktadır. MKE Ankaragücü takımına 1 Temmuz 2022 tarihinde katılmıştır. Doğukan Kaya’nın MKE Ankaragücü ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihinde bitmektedir. Futbolcunun piyasa ve bonservis değeri 100 Bin €'dur. Oyuncusunun en yüksek piyasa değeri ise 100 Bin € kadar çıkmıştır.

 

 

“HABER: HARUN SEÇKİN”