SPOR Haber Girişi : 08 Şubat 2024 14:46

Muşspor'dan transfer rüzgarı: Defans ve orta sahaya takviye 

Muşspor'dan transfer rüzgarı: Defans ve orta sahaya takviye 
TFF 3. Lig 4. Gurupta mücadele eden Muşspor, transfer edilen iki yeni oyuncu için imza töreni düzenlendi. 

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 4. Gurupta mücadele eden Muşspor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında Diyarbekirspor’dan defans oyuncusu Canberk Dilaver ve Kırşehirspor’dan ise orta saha oyuncusu Mehmet Özsavaş’ı kadrosuna kattı.

 

 

2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan ve şu anda ligde ikinci puan tablosunda ikinci olan Muşspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Diyarbekirspor’da oynayan 31 yaşındaki defans oyuncusu Canberk Dilaver ve Kırşehirspor’da oynayan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Özsavaş ile sözleşme imzaladı.

 

 

 

 

 

MEHMET ERSAVAŞ KİMDİR?

 

 

Nazilli Belediyespor takımında Defans mevkinde forma giyen Mehmet Ersavas, 24 Mart 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Mehmet Ersavas, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Mehmet Ersavas, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

 

 

 

 

 


CANBERK DİLAVER KİMDİR?

 

 


Adanaspor takımında Defans mevkinde forma giyen Canberk Dilaver, 01 Haziran 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir. 179 cm boyunda ve 74 kilo olan Canberk Dilaver, Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 25 maça çıkan Canberk Dilaver, 9 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Canberk Dilaver, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

 

 

“HABER: EMRULLAH ÖZBEY”