SPOR Düzenleme Tarihi : 22 Mayıs 2024 07:30 Haber Girişi : 22 Mayıs 2024 16:45

Muşspor Erbaaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, Passolig gerekli mi?

Muşspor Erbaaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, Passolig gerekli mi?
TFF 3. Lig finalinde 2. Lig’e yükselmek için mücadele edecek son takımlar belli oluyor. Muşspor Erbaaspor maçı hangi kanalda ve sat kaçta? İşte ayrıntılar…

ALPARSLAN DİYARI- Erbaaspor ile Eskişehir'de oynanacak Final maçına başta Muş olmak üzere gurbette Muşluların yaşadığı  tüm illerdeki taraftarlar desteğe davet edildi. Bu şehirlerdeki tüm Muş dernekleri, taraftarları ve  iş insanları deplasman için her türlü desteğe çağrıldı.

 

MUŞSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

 

26 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Eskişehir Yeni Stadyumu’nda Erbaaspor ile karşılaşacak olan Muşsspor çağrı yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, Pasalig şartı olmadığı belirtildi. Açıklamada, “TFF 3. Lig Play-Off finaline bilet almak isteyen taraftarlarımızın Passolig kart sahibi olması şart değildir.” denildi.

 

Final karşılaşması TFF YOUTUBE hesabından canlı yayınlanacak

 

Bilet satın alındıktan sonra barkodlu stada giriş yapılabileceği belirtildi. Biletler 22 Mayıs’ta satışa çıktı ve maç gününe kadar satışlar devam edecek. Passo.com.tr web sitesinden biletler temin edilebiliyor.

 

Muşsspor, Sebat Gençlik Spor’u Mahsun Çapkan, Mervan Yusuf Yiğit ve Ozan Papaker’in golleriyle 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırmayı başarmıştı.

 

HABER MERKEZİ