MUŞ Haber Girişi : 26 Mayıs 2024 08:46

Muşspor şampiyonluk umuduyla sahaya çıkıyor! Nefesler tutuldu

Muşspor şampiyonluk umuduyla sahaya çıkıyor! Nefesler tutuldu
Muşspor, TFF 3. Lig Play-Off finalinde Erbaaspor ile karşı karşıya gelerek şampiyonluk mücadelesine çıkacak. Bu kritik karşılaşma, saat 16:00'da Eskişehir Stadyumu'nda gerçekleşecek.

ALPARSLAN DİYARI- Muşspor'un taraftarları, büyük bir heyecan ve umutla takımlarını desteklemek üzere Eskişehir'e akın etti.

 

Eskişehir’e akın eden Muşlular takımlarının 2. Lig'e yükselme yolunda önemli bir maçta, itici güç olarak sahada olacağız dediler.

 

 

Nefeslerin tutulduğu ve günlerdir beklenen final karşılaşmasından dolayı, Muş ve tüm ilçelerinde hayat durdu. Nefesler tutuldu. Muşspor ve Muşspor camiası  final maçı sonrası gelen şampiyonlukla büyük bir sevinç yaşamaya hazır.

 

Taraftarlar, şampiyonluk umuduyla dolu olarak Eskişehir tribünlerinde yerlerini alacaklar. Bu final karşılaşması, Muşspor için tarihi bir an olma niteliği taşıyor. Takım ve taraftarlar, şampiyonluk hayalini gerçekleştirmek için büyük bir azim ve kararlılıkla sahada olacaklar. Muşspor, taraftarlarının coşkulu desteğiyle galibiyete uzanmayı ve şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefliyor.

 

 

KILIÇARSLAN’DAN BAŞARILAR MESAJI

 

Muşspor’a destek mesajları bir biri ardına geliyor. Ak Parti 2. Sıra Muş Milletvekili Av. Ahmet Kılıçarslan x hesabında yayınladığı destek mesajında,” Bölgemizin, şehrimizin gururu #MuşSpor’umuza, kıymetli başkanı Sn. Nevzat Kaya ve tüm ekibine başarılar diliyorum. Yolun sonu şampiyonluk olsun inşallah. Alınacak her sonuçta her an takımızın yanında olacağız. İyi ki varsın.”dedi.  

 

HABER VEYSEL EŞİN