EĞİTİM Haber Girişi : 26 Mayıs 2024 03:00

Prof. Alican: Muş’ta kendinizi geliştirin

Prof. Alican: Muş’ta kendinizi geliştirin
Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, öğrencilerle buluşmalarına İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi öğrencileriyle devam etti.

ALPARSLAN DİYARI- MAUN Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, öğrencilere derslerin önemini vurgularken, aynı zamanda dersler dışında da Muş’ta kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirtti. Seminerlere katılmanın, organizasyon ve planlama becerilerini geliştirmenin önemine dikkat çekti.

 

Öğrencilere yaşam becerilerini geliştirme çağrısında bulunarak, sınav stresi ve zorluklarla başa çıkmak için birlikte hareket etmenin önemini vurguladı. Adaleti ararken hukuki yolları kullanmayı ve uygun prosedürleri öğrenmeyi tavsiye eden Rektör Alican, kişisel gelişim için dil öğrenmenin ve kendini geliştirmenin önemini vurguladı.

 

 

Üniversite yıllarının ilerideki hayatlarını şekillendireceğini hatırlatan Rektör Alican, bu dönemi kişiliklerini ve geleceklerini şekillendirecek bir yatırım olarak görmelerini istedi. Gelecekte tüm öğrencileri başarılı ve kendi ayakları üzerinde duran meslek sahipleri olarak görmeyi umduğunu dile getirerek, özellikle kız öğrencilerin bu başarıya ulaşmalarını özellikle önemsediğini belirtti.

 

HABER MERKEZİ