SPOR Haber Girişi : 19 Ocak 2024 15:26

Tarihte bir ilk! Galatasaray Muş’a geliyor…

Tarihte bir ilk! Galatasaray Muş’a geliyor…
Türkiye Basketbol Süper Lig’inde mücadele eden Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol takımı yarın Muş’ta Galatasaray takımı ağırlayacak.

ALPARSLAN DİYARI- TBESF Tekerlekli Sandalye Basketbol süper liginde mücadele eden Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2023-2024 Sezonu A Grubu 11. Hafta maçında Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını ağırlayacak.

 

 

 

 

20 Ocak Cumartesi günü (Yarın) saat 14:00’da Muş Spor salonundaki karşılaşmaya tüm Muş halkını davet eden Muş Tekerlekli Basketbol Takımı Başkanı Bedri Korkmaz, “Tarihte ilk defa Muş’ta Galatasaray’ı Muş’ta konuk edeceğiz. Tarihi maç öncesinde tüm basketbol severleri tribünlere davet ediyoruz” dedi. 

 

 

 


Muş’ta ilk defa Süper ligde mücadele eden Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig A Grubunun 11. hafta maçında Türkiye’nin en önemli spor kulüplerinden biri olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımına ev sahipliği yapacak. 

 

 

 

 

 

 

TARİHİ MAÇA DAVET

 

 

Muş spor salonunda hazırlıklarına devam eden Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü adına açıklama yapan Kulüp Başkanı Bedri Korkmaz, şöyle konuştu: “Bu yıl Muş tarihinde ilk defa takımımız süper lige çıktı. Buda bizlerin omuzlarına ekstra yük oldu. Biz her yükün üstesinden geldiğimiz gibi bu yükünde üstesinden geleceğiz evvel Allah. Bu tarihi maç öncesi tüm Muş halkını maça davet ediyorum. Gelsinler hem bu tarihi ana şahitlik etsinler hem de takımımıza destek olsunlar. Süper lig gibi muhteşem etkinlik, engelli spor tutkunları ve sporseverler için unutulmaz anlar sunuyor. Ancak ligde başarılı olarak kalıcı olmamız için desteğe ihtiyacımız var. Muş Bedensel Engelliler Basketbol takımına olan inancınızı, gelecek nesillere ilham vermeyi ne kadar önemsediğinizi gösterecektir. Sizin bizlere vereceğiniz destek ile daha çok engelli vatandaşımızın spor yapmasını sağlayacağız. Muş’ta spor yapmak isteyen tüm engelliler için ulaşılabilir olacağız. Yeni bir jenerasyon için altyapı yatırımları yapacağız. İlimizdeki yeni yetenekleri keşfedecek, kariyerlerini yakından takip edeceğiz. Destek konusunda bizleri yalnız bırakmayan Valimiz Sayın Avni Çakır’a ve tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz.

 

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"