MUŞ Haber Girişi : 26 Mayıs 2024 11:24

TİGAD’ın Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı Batman’da yapıldı: Muş’tan tek bir gazeteci davet edildi

TİGAD’ın Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı Batman’da yapıldı: Muş’tan tek bir gazeteci davet edildi
Batman Valiliğinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Çalıştaya, TİGAD üyesi kuruluşların sahipleri ve 81 il temsilcisi ile davetli gazeteciler katıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Batman Valiliği'nin ev sahipliğinde, Batman İl Özel İdaresi, Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katkıları ve 81 ilden gelen İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) mensuplarının katılımı ile gerçekleştirilen “Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı” yapıldı.

 

Batman Valisi Ekrem Canalp ve TİGAD Başkanı Okan Geçgel’in konuşmalarının ardından geçilen programa  Muş’tan Kent Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Gazeteci Fırat Demir ve Türkiye’nin her şehrinden gelen çok sayıda davetli ve gazeteci katıldı.

 

VALİ EKREM CANALP'İ ZİYARET

 

TİGAD Batman İl Temsilciliğinin organize ettiği; Batman Valiliği'nin ev sahipliğinde Batman İl Özel İdaresi ile Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkıları ile düzenlenen programda gazeteciler, ilk olarak Batman Valisi Ekrem Canalp’ı valilikte ziyaret etti. Vali Canalp, valilik toplantı salonunda basın mensuplarının soruları ile sohbet etti, sorularını cevaplayarak, Batman'daki yatırımlar hakkında bilgi verdi.

 

GEÇCEL: TÜRK DÜNYASI İNTERNET GAZETECİLİĞİ FEDERASYONU KURULDU

 

TİGAD’ın Batman’da düzenlediği “Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı”, Batman Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Çalıştaya; Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Vali Yardımcısı Sayın Mustafa Caner Culukar, Batman İl Emniyet Müdürü Sayın İbrahim Kaba ve Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Rohat Cebe ile birlikte gazeteciler ve öğrenciler katıldı.

 

 

Çalıştayda bir konuşma yapan Batman Valisi Ekrem Canalp, gazetecileri Batman’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Canalp, yeni nesil gazeteciliğin önemine işaret ederek, çalıştayın gazeteciliğe büyük katkısı olacağına dikkat çekti.

 

 

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Rektörlük Binasındaki programın Moderatörlüğünü Haberler.com ve Sondakika.com medya kurumunun Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Teymur’un yaptı. Panelde Akit Medya’dan Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Zekeriya Say, Akit TV Haber Müdürü Uğurcan Gökçe, Kanal 7 Haber Sunucusu Meryem Nas Mercan, İHA İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Mustafa Biçer, Ülke TV Haber Sunucusu Gözde Özyürek ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Aslı Köseoğlu konuşmacı olarak yer aldı.

 

Konuşmacılar sektörel ve mesleki konuları her yönüyle değerlendirdi.

 

HABER MERKEZİ