VARTO Haber Girişi : 31 Mayıs 2024 03:13

Varto’da 4-6 yaşındaki minikler Filistin’e dikkat çekti!

Varto’da 4-6 yaşındaki minikler Filistin’e dikkat çekti!
Varto’da 4-6 yaş Ku’ran kursu öğrencileri yılsonu etkinliğinde Filistin’e dikkat çektiler…

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un Varto İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Ku’ran kursu öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu etkinliği büyük beğeni topladı. Programa İlçe Müftüsü Fatih Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne, Gençlik ve Spor Müdürü Murat Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Özgül, Kızılay Şube Başkanı Hamza Sezgin Yonat, din görevlileri ve öğrenci velileri katıldı.

 

Kültür Mahallesi’ndeki 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim öğretime devam eden 40 minik öğrenci için yılsonu programı düzenlendi. Varto Kültür Merkezinin konferansa salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ku’ran-ı Kerim tilavetinin ardından bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Fatih Arslan, miniklerin gösterisinin önemine değindi.

 

Hacı Şemsettin Bingöl Ballı Yatılı Kız Ku’ran Kursu hafızlarının İsrail’in katliamlarına tepki amaçlı sahneye kucaklarında kanlı kefenli bebeklerle çıktıkları program, daha sonra miniklerin Kur’an-ı Kerim ve meali, ilâhi ve şiirler okuması, Peygamberimizin hayatından kesitler sunmasıyla son buldu.

 

HABER MERKEZİ