BULANIK Haber Girişi : 07 Şubat 2024 12:24

Vefalı öğrencilerden Bulanık Kaymakamına ziyaret

Vefalı öğrencilerden Bulanık Kaymakamına ziyaret
Üniversite kazanan Bulanıklı öğrencilerden Kaymakam Ocak’a ziyaret.

ALPARSLAN DİYARI- Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Destekleme ve Yetiştirme kurslarında üniversiteye hazırlanarak değişik fakülteleri kazanan öğrenciler Kaymakam ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak’ı makamında ziyaret ederek eğitime olan katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

 

 


Kaymakam Ocak’a, eğitime vermiş oldukları değer ve desteklerinden dolayı teşekkür eden öğrenciler, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Destekleme ve Yetiştirme kurslarında önemli bir destek ve katkı sağladığını ifade ettiler.

 


    
Kaymakam Ocak, Öğrencilerimizin bizi unutmamaları bizi memnun etti. Çalışmalarımızın meyvesini almaktan da bir hayli memnunum. Bizleri mahcup etmeyen sizleri ve diğer başarılı öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.  Ayrıca, kazanılması zor olan çeşitli fakültelerimizde eğitim alma hakkının elde edilmiş olması da ilçemiz adına gurur vericidir.

 

    

Bu başarıda emeği geçen Kaymakamlık Proje Birimimize, İlçe Milli Eğitim camiamızın bütün fertlerine, velilerimize ve siz değerli öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını temenni ediyorum. 

 


VEYSEL EŞİN