GÜNDEM Haber Girişi : 14 Mayıs 2024 15:05

WhatsApp son yeniliğini paylaştı!

 WhatsApp son yeniliğini paylaştı!
Dünya genelinde milyarı aşan kullanıcı sayısı ile en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, uygulamasını güncellemeye devam ediyor. İşte son güncellemeyle ilgili merak edilenler...

 ALPARSLAN DİYARI- Piyasaya sürüldüğü tarihten çok kısa bir sürenin ardından dünya genelinde büyük bir üne ve kullanıcı sayısına kavuşan WhatsApp hiç şüphesiz ki özel, sosyal ve iş hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi.

 

Android ve iOS işletim sistemine sahip telefonların yanı sıra bilgisayar üzerinden de kullanılabilen WhatsApp her geçen gün kendine yenilik katıyor.

 

Bu yazımızda sizler için WhatsApp uygulamasının kullanıcılarına son yolladığı "BENDEN SİL" güncellemesiyle ilgili merak edilenleri ele aldık.

 

Teknoloji haberleri içerisinde WhatsApp uygulamasının haberleri hemen her zaman büyük önem taşır.

WhatsApp da uygulamasına çeşitli zamanlarda güncellemeler getirerek daha da iyi ve işlevsel hale getirmeye devam etmekte. Kullanıcılarına son iletmiş olduğu mesajla da silinen mesajlarla ilgili...

 

 

WHATSAPP SON GÜNCELLEME

 

İşte WhatsApp'ın kullanıcılarına iletmiş olduğu son güncelle mesajı:

 

""Benden sil" işlemini geri alın

 

Bir mesajı herkesten silmek istediğiniz ancak yanlışlıkla sadece kendinizden sildiğiniz oldu mu? Bundan böyle bu işlemi geri alabilirsiniz. Silmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. "

 

HABER MERKEZİ