MALAZGİRT Haber Girişi : 26 Mart 2024 10:47

2’si damga vurdu! Malazgirt’te internet kafelerde oynanan en popüler oyunlar hangisiydi?

2’si damga vurdu! Malazgirt’te internet kafelerde oynanan en popüler oyunlar hangisiydi?
Muş Malazgirt'te internet kafelerin yıldızı, Need for Speed ve Counter Strike oyunları olduğu ortaya çıktı.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un Malazgirt ilçesinde internet kafelerde oynanan en popüler iki oyunun Need for Speed (NFS) ve Counter Strike serisi olduğu ortaya çıktı.

 

2000’li yılların başında popüler olan oyunlar ilçedeki birçok internet kafede online olarak oynanıyordu. Yıllar içinde bu oyunlar yerini Play Station salonlarına bıraktı. Teknolojinin gelişmesiyle bireysel bilgisayarlar ve mobil oyunlar her iki sektöre de zarar verdi. Yıllar içinde internet kafeler kapatıldı.

 

GÖZDE OYUNLAR OLDULAR

 

Malazgirt'te internet kafelerin altın çağında, en popüler iki oyunun Need for Speed (NFS) ve Counter Strike serisi olduğu biliniyordu. 2000'li yılların başında, bu oyunlar ilçedeki internet kafelerde online olarak yoğun bir şekilde oynanıyordu.

 

NFS, heyecan verici araba yarışı deneyimi ve çeşitli özelleştirme seçenekleriyle Malazgirtli oyuncuların kalbini kazanmıştı. Counter Strike ise takım çalışması ve stratejiye dayanan oynanışıyla adrenalini yükselten bir seçenekti.

 

İKİ SEKTÖRÜ DE VURDU

 

Yıllar içinde, internet kafelerde oynanan oyunlar değişime uğradı. Play Station salonlarının popülerleşmesiyle birlikte, internet kafelerin yerini bu salonlar almaya başladı. Teknolojinin gelişmesi ve bireysel bilgisayarların yaygınlaşması da internet kafelerin ve Play Station salonlarının işini etkiledi.

 

İSİMLERİ UNUTULMAYA BAŞLANDI

 

Son olarak, mobil oyunların yükselişi her iki sektöre de büyük zarar verdi. Sonuç olarak, Malazgirt'te bir zamanlar internet kafelerde yankılanan NFS ve Counter Strike sesleri artık duyulmuyor.

 

"ÖZEL HABER: VEYSEL EŞİN"