BULANIK Haber Girişi : 17 Mart 2024 12:35

Atom Karınca hızlı başladı!

Atom Karınca hızlı başladı!
Bulanık ilçesinin ‘Atom Karıncası’ sahaya indi! Halk başkan adayını bağrına bastı.
Atom Karınca hızlı başladı!

ALPARSLAN DİYARI- Yaptığı sayısız yardımlar ve hizmetler ile Bulanık ilçesinde halk arasında ‘Atom Karınca’ lakabı ile anılan ve tanınan Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Selahattin Turan, Bulanık’ta esnaf ziyaretleri sırasında halktan büyük ilgi gördü.

 

 

YRP Bulanık Belediye Başkan adayı Turan, Bulanık’ta esnaf ziyaretlerinde, Bulanık için elimi değil gövdemi koymaya hazırım, kanayan yaralara ehil bir tabip edasıyla neşter vurmaya geliyorum dedi.

 

 

Bulanık’ta esnaf ziyaretleri sırasında esnafın ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan adayı Turan, Bulanık halkı beni bağrınıza bastı, halkıma minnettarım dedi.

 

 

Bulanık halkı ve ilçedeki esnaflar:” Geçmiş dönemde TÜMBÜLSEVDER Genel Başkanı olarak birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan, Bulanık'ta adeta gönüllerde taht kuran, Bulanık halkına yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz ifadelerini.” kullandılar.

 

İŞTE BAŞKAN ADAYI TURAN’IN BULANIK HALKININ KALBİNE TAHT KURDURAN PROJELERİ

 

Başkan aday adayı Selahattin Turan Bulanık’ta yaptığı hizmetler saymakla bitmiyor.

 

 

 

864 ENGELLİYE, ENGELLİ ARACI VEREREK YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

 

 Başkan adayı Selahattin Turan’ın Bulanık'ta yaptığı hizmetlerden bazıları: Sokak hayvanlarını koruma barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, Bulanık mezarlığının güzelleştirilmesi, 864 engelli aracı dağıtımı, Her kış bin 500 bot bin 500 mont dağıtımı, her ramazan iki bin koli erzak dağıtımı, eğitim yardımları, burs yardımları, yetim öksüzlere tatil projeleri ile gönül köprüleri kurmayı başaran Selahattin Turan, belediye başkanlığını kazanmaları halinde daha büyük projeler ile yola çıkacağına inanılıyor.

 

Başkan Turan YRP Partisinden neden aday olduğunun sorusuna ise şu yanıtı verdi: Gerçek belediyecilik, Sosyal belediyecilik , kültürel belediyecilik, ekonomik belediyecilikte ehil bir tabip edasıyla neşter vurmaya talibim. Buda ancak ve ancak Milli Görüş belediyeciliği ile mümkündür.” dedi.

 

BULANIĞIN SORUNLARINI BİLİYORUM! ÇÖZÜM YOLLARINIDA BİLİYORUM..

 

 Başkan  adayı Turan,”Yerelleşmede yönetim,hesap verebilirlik ve hizmet kalitesi ile göreve talip oldum.Şeffaf adil ve katılımcı bir yönetim için talip oldum.Umudun güvencesi olarak realist projeler ile göreve talip oldum. Makama mahkum olmayan bir yönetim anlayışı ile göreve talip oldum. Artık söz milletimizde, mühür milletimizde, Bulanık halkımızda. Bugün sahsıma gösterilen teveccühe şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

 

 

 

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"