BULANIK Haber Girişi : 17 Şubat 2024 15:03

Bulanık’ta adaylığı en çok merak edilen o isim Belediye Başkan adayı oldu

Bulanık’ta adaylığı en çok merak edilen o isim Belediye Başkan adayı oldu
Bulanık ilçesinde yaklaşık 25 yıldır esnaflık yapan sevilen iş insanı, Gelecek Partisinden Belediye Başkan adayı oldu.

 

ALPASLAN DİYARI- Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından kendisine bizzat adaylık verilen sevilen iş insanı Çetin Ergin, Gelecek Partisinden Bulanık Belediye Başkan adayı oldu.

 

Kendisine ait iş yerinde tebrikleri kabul eden Başkan adayı Çetin Ergin,” Her şey ilçem için dedi.

 

 

Gelecek Partisi Bulanık Belediye Başkan Adayı Çetin Ergin,” Bulanık ilçemizin sokaklarını dolaşıyoruz. Allah'a şükür Bulanık gençleri, hanımefendileri, beyefendileri bizi gördüklerinde 'Başarılar abi, başarılar kardeşim, başarılar evladım’ diyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Ben de diyorum ki,’ilçeme kim hizmet ettiyse ve hizmet edecekse ona oy verin. Ben 25 yıldır ilçemde esnaflık yapıyorum. İlçemi ve ilçemin sorun ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum.31 Mart yerel seçimlerinden sonra bize görev verildiği zaman, Çarkların değiştiğini, şehirde bir şeylerin değişmeye başladığını hepiniz göreceksiniz. 5 yıl bir şey yapmadan imajla makyajla vakit kaybetmeyeceğiz. Çalışacağız, çalışacağız ve durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim çıktığımız bu kutsal yolda bizleri halkımıza karşı mahcup etmesin. Adaylığımız hayırlara vesile olsun inşallah.”dedi.

 

BULANIK HALKI BAŞKAN ADAYLARINI BAGRINA BASTI

 

Kendisine ait iş yerinde tebrikleri kabul eden iş insanı Çetin Ergin,”Bizleri bağrına basan bulanık halkına çok teşekkür ederim. Bizler birlik beraberlik ve kardeşlik ilkeleri doğrultusunda hareket etmek için bu yola baş koyduk. Bizim ailemiz Bulanık’tır. Bulanık büyük bir ailedir.bizde bu ailenin bir ferdi olarak 31 Mart yerel seçimlerinde oylarınıza talibiz. Allah hepinizden razı olsun inşallah.”dedi.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"