BULANIK Haber Girişi : 26 Şubat 2024 15:30

Gelecek Partisi Bulanık seçim bürosu açılışı miting havasında gerçekleşti

Gelecek Partisi Bulanık seçim bürosu açılışı miting havasında gerçekleşti
Muş’un Bulanık ilçesi Gelecek Partisi Belediye Başkan Adayı Çetin Ergin’in seçim irtibat bürosunun açılışı büyük bir katılımla gerçekleşti
Gelecek Partisi Bulanık seçim bürosu açılışı miting havasında gerçekleşti

ALPARSLAN DİYARI-Gelecek Partisi Belediye Başkan Adayı Çetin Ergin seçim irtibat bürosunun açılışı büyük bir katılımla gerçekleşti. Açılış Miting havasında geçti.

 

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

 

Açılışa Gelecek Partisi Belediye Başkan Adayı Çetin Ergin, Gelecek Partisi Bulanık İlçe Başkanı Hikmet Al, parti teşkilat üyeleri ve çok sayıda Bulanık halkı katıldı.

 

Açılış öncesi büyük bir konvoy ile seçim irtibat bürosuna gelen Başkan Adayı Çetin Ergin büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Büyük açılış, adeta bir miting atmosferinde geçti.

 

BEN BULANIĞI ASİL BİR ATA BENZETİYORUM

 

Açılışta halka hitap eden Başkan adayı Ergin:” Allahın izniyle sizlerinde destekleriyle seçim koordinasyon merkezimiz açıyoruz. Ben bu girişimimizin Rabbim izniyle ilçem için, Halkım için, harap olmuş memleketim için, geri kalmış hizmetler için hayırlı olmasını diliyor ve gelen herkese teşekkür ediyorum. Başım gözüm üstüne geldiniz. Ben Bulanığı asil bir ata benzetiyorum. Benim bu asil atımım bacakları yaralı, bacakları kopartıldı, yürüyemez bir hale geldi. Önce rabbim izniyle, Rabbimin izni olmadan hiçbir şey olmaz, sonrada siz değerli Bulanık halkımızın da destekleriyle bu yaralı atı ayağı kaldıracağız.”dedi.

 

 

 

Başkan Adayı Ergin konuşmasının ardından Seçim Koordinasyon merkezinin açılış kurdelesini gelen misafirler ile birlikte kestiler.

 

Başkan Ergin, Seçim Koordinasyon merkezinin açılışına katılan misafirler ile tek tek ilgilendi.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"