HASKÖY Haber Girişi : 04 Mart 2024 16:28

Hasköy İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Özcan’dan Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Hasköy İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Özcan’dan Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret
Hasköy İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İsmet Özcan ve beraberindeki heyet, Muş Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu. 
Hasköy İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Özcan’dan Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un Hasköy ilçesinde belediye başkan adayı olan İsmet Özcan, Muş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, Cemiyet Başkanı Emrullah Özbey’e projeleri hakkında bilgi verdi. 

 

 

 

 

 

 

İYİ Parti Hasköy İlçe belediye Başkan Adayı Özcan, kazandığı takdirde Hasköy ilçesinde yapacakları yenilikleri anlattı. 

 

 

 

 

 


 
Gazeteciler cemiyetine gerçekleştirdiği ziyaretin şehirdeki basın mensuplarıyla daha yakın bir ilişki kurmak adına önemli olduğunu vurgulayan Özcan, "Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, şehrimizdeki basın mensuplarıyla daha yakın bir ilişki kurmak ve onların görüşlerini dinlemek adına son derece önemliydi. Basının tarafsızlığı ve objektif habercilik ilkelerine olan saygımızı vurgulamak ve iş birliği içinde olacağımızı belirtmek istiyoruz. Basının, demokrasinin güçlendirilmesinde ve toplumun bilinçlenmesinde önemli bir rolü olduğunun farkındayız ve bu bilinçle hareket edeceğiz. Gazetecilerle yakın bir iş birliği içinde olacak ve şehrimizin sorunlarına dikkat çekmek adına onlarla birlikte çalışacağız" dedi.

 

 

 

 


“İLÇEMİZİ DAHA MODERN, DAHA GÜZEL BİR YAŞAM ALANI HALİNE GETİRECEĞİZ”

 

 


Hasköy’ün geleceği için önemli adımların atılması gerektiğini vurgulayarak, şehirde gerçekleştirilebilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan Özcan, “Hasköy’ün potansiyelini en üst seviyede kullanarak, ilçemizi daha modern, daha güzel bir yaşam alanı haline getirmek için kararlıyız. İYİ Parti olarak, şehrimizin her köşesinde adaletli bir şekilde hizmet götürmek ve herkesin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız. Belediyecilik anlayışımızda şeffaflık, katılımcılık ve hesap verebilirlik ilkeleri ön planda olacak. Hasköy ilçemizin sorunlarını çözmek ve geleceğe umutla bakmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu yolda, halkımızın desteği ve iş birliğiyle başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Birlikte el ele vererek, ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 


“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.