HASKÖY Haber Girişi : 08 Nisan 2024 09:57

Hasköylü Canpolat ailesinden Mevlit ve iftar programı

Hasköylü Canpolat ailesinden Mevlit ve iftar programı
İstanbul'un köklü börekçilerinden Çenberlitaş Börekçileri'nin sahibi Muş Hasköylü Canpolat ailesi, her sene düzenledikleri iftar programını bu sene de büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

 

ALPARSLAN DİYARI- İftar öncesi mevlide yoğun katılım sağlandı. Başakşehir'de Çam ve Sakura Hastanesi şubesinde verilen iftara protokol, STK'lar ve özel davetliler katıldı. İl ve ilçe protokolünün yanı sıra Muşlu hemşeriler de bu anlamlı organizasyonda yer aldı.

 

 

İstanbul’da faaliyet gösteren Çenberlitaş Börekçileri’nin sahibi olan Muş Hasköylü Canpolat ailesi her yıl verdiği iftar programını bu yıl da devam ettirdi. İftar öncesi Mevlite yoğun katılım sağlandı. Başakşehir’de Çam ve Sakura Hastanesi şubesinde iftar veren Canpolat ailesinin davetine protokol, STK’lar ve özel davetliler katılım sağladı. İl ve ilçe protokolünün yanı sıra Muşlu hemşerileri de anlamlı organizasyonda yer aldı.

 

 

YÜZLERCE DAVETLİ KATILDI

 

Yüzlerce davetlinin katıldığı hayır etkinliğiyle ilgili konuşan Sedat Canpolat, her sene kadim mevlit geleneğini sürdürdüklerini ve vefat eden aile bireyleri için Kadir gecesinde bir program düzenlemek istediklerini söyledi. Tüm katılımcılara teşekkür eden Canpolat, amaçlarının Çenberlitaş ailesi olarak Ramazan bilincini tam anlamıyla yaşamak olduğunu ifade etti.

 

 

SEKTÖRÜN ÖNCÜLERİNDEN: ÇENBERLİTAŞ BÖREKÇİSİ

 

Deprem sürecinde anlamlı kampanyalara imza atan Çenberlitaş Börekçileri, depremzedelere ücretsiz yemek ikramında bulunarak takdir toplamıştı. Sosyal sorumluluk projelerine de öncülük eden işletmelerden olan Çenberlitaş, İstanbul'da yaklaşık 20 şubeye ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor.

 

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"