MALAZGİRT Haber Girişi : 15 Nisan 2024 09:04

Hırsızlar Malazgirt’te fena dadandı! Bir evi daha talan ettiler!   

Hırsızlar Malazgirt’te fena dadandı! Bir evi daha talan ettiler!   
Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen hırsızlar, yine Malazgirt Mengüçgazi mahallesinde boş buldukları eve girdiler. Evde altın ve nakit para bulamayınca evi darmadağın ettiler.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un Malazgirt ilçesi Mengüçgazi Mahallesinde yazlık evi bulunan ve Van’da öğretmenlik yapan A.L.Y ait eve giren hırsızlar, evin her köşesini didik didik aradılar. Yazlık evde nakit para ve altın aradılar. Evde bir şey bulamayan hırsızlar evin her tarafını dağıttılar.

,

 

Van’da ikamet eden Malazgirtli öğretmen A.L.Y Malazgirt’te bulunan yazlık evini, yaz aylarında sadece 3 aylığına kullandığını belirtti.

 

BAYRAM TATİLİ İÇİN EVE GELDİ! ŞOK YAŞADI

 

Ev sahibi A.L.Y.” Van’da öğretmenlik yapıyorum. Bayram tatili için evime geldiğimde, gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Böyle bir olayı ilk defa yaşadım. Hırsızlar evime girmiş bir şey bulamayınca evden bir şey almadan, evi darmadağın edip çıkmışlar.”dedi.

 

 

 

Olayı İlçe Emniyet müdürlüğü ekiplerine haber verdiğini belirten A.L.Y. hırsızlık yapan şahıs ya da şahısları yakalamak için emniyetin soruşturma başlattığını belirtti.

 

 Malazgirt ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

"HABER MERKEZİ"