MALAZGİRT Haber Girişi : 06 Mayıs 2024 13:21

Malazgirt Devlet Hastanesi'ne Sevindirici Dönüş: Giderken üzmüştü!

 Malazgirt Devlet Hastanesi'ne Sevindirici Dönüş: Giderken üzmüştü!
Malazgirt ilçesi Devlet hastanesinde 23 yıl görev yapan ve Malazgirt halkı içinde Sırrı abi diye sevilen Sırrı Şahin geçtiğimiz yıl Malazgirt ilçesinden ayrılmış Muş Devlet Hastanesinde göreve başlamıştı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Sevilen Müdür Sırrı Şahin, 1,5 yıl sonra Malazgirt Devlet Hastanesine Hastane Müdürü olarak atanması Malazgirt halkı ve hastane personeli tarafından coşkuyla karşılandı.

 

Malazgirt Devlet Hastanesi eski Müdürü Hüseyin Haydaroğulları 31 Mart yerel seçimlerinde Bulanık ilçesi Erentepe Belediye Başkan adayı olmuş ve oyların birçoğunu alarak Belediye Başkanı olmuştu. Hüseyin Haydaroğulları’nın belediye başkanı olması sonucunda boşalan Müdürlük koltuğuna Sırrı şahin atandı.

 

Geçtiğiniz yıl sürpriz bir karar ile Malazgirt Devlet Hastanesi'ndeki görevinden ayrılan Sırrı Şahin’in dönüşü muhteşem oldu.

 

Hastane personeli ve ilçe halkı, Sırrı Şahin'i coşku ile karşıladı. Geçici olarak Malazgirt Devlet Hastanesine Müdür vekilliği yapan Bulanık Devlet Hastanesi Müdürü İsmet Özsubaşı görevi Sırrı Şahin’e devrederek başarılar diledi.

 

Hastane Baş Hekimi Uzman Doktor Esma Söylemez ise,” Evinize hoş geldiniz. Hastanemiz sizinle daha da güçlendi. Yeni görevinizde başarılar dilerim.”dedi.

 

Malazgirt Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yunus Demirbaş,” Hastane müdürü olarak atanan Malazgirt ilçesinin sevilen siması Sırrı Şahin’e yeni görevinde başarılar diledi. Evine hoş geldin ‘Sırrı abi’.dedi.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN