MALAZGİRT Haber Girişi : 16 Nisan 2024 13:45

Malazgirt Konakkuran Belde belediyesine ziyaret! Başkan Çetin: Minnettarım

Malazgirt Konakkuran Belde belediyesine ziyaret! Başkan Çetin: Minnettarım

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Haber 1071 İmtiyaz sahibi Atilla Demir ve alparslandiyarı.com haber editörü Veysel Eşin, Malazgirt Konakkuran Belde belediyesi Başkanı Remzi Çetin’i makamlarında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

 

 

Samimi bir ortamda gecen ziyarette ilçede görev yapan gazeteciler, yerel ve ulusal basın temsilcileri olarak ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Remzi Çetin’e bilgiler verdiler.

 

 

 

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Çetin, ilçedeki yerel ve ulusal basın temsilcilerine nazik ziyaretler inden dolayı teşekkür etti.

 

 

BEN KAZANMADIM BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİK KAZANDI

 

 

Ziyarette konuşun Başkan Çetin,” Ben Konakkuran halkına minnettarım. Genci ve yaşlısı ile beni bağırlarına bastılar. Ben bu seçimi kazanmadım. Bu seçimi Konakkuran halkı kazandı, birlik beraberlik kardeşlik kazandı. Yediden yetmişe tüm Konakkuran belde halkına teşekkür ederim.”dedi.

 

 

KONAKKURAN HALKINA HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUM


Çetin,” Çok saygıdeğer Konakkuran halkı: size hizmet etmek için yolla çıktım. Siz değerli belde halkına hizmet için birçok proje hazırladım. Hiç durmadan hemen bu projelerimi hayata geçirmek için, Ankara’dan davet aldım. Çok yakın zamanda hizmet için yola çıkıp, beldeme söz verdiğim hizmetleri tek tek hayata geçireceğiz.”dedi.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"