MALAZGİRT Haber Girişi : 01 Şubat 2024 04:30

Malazgirt’te bir çocuk köpek saldırısına uğradı! Kameralar saldırıyı kaydetti…

Malazgirt’te bir çocuk köpek saldırısına uğradı! Kameralar saldırıyı kaydetti…
Malazgirt Hasanpaşa Köyünde sahipsiz köpekler 16 yaşındaki çocuğa saldırdı.

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt ilçesine bağlı Hasanpaşa Köyünde Ağıla hayvanlara yem veremeye giden 16 yaşındaki Serhat Çelik 3 köpeğin saldırısına uğradı. Hayvanlarına yem vermek için evden çıkıp ağıla doğru ilerleyen Serhat’a 3 köpek birden saldırdı.

 


"YAŞADIĞI OLAYI ANLATTI"

 

Olayı anlatan Çelik, " her gün olduğu gibi yine hayvanlarıma yem vermek için evden çıkıp ağıla doğru ilerledim. Ağıla yaklaştığım sırada aniden bir köpeğin bana doğru koştuğunu fark ettim. Köpeğin bana doğru geldiği sırada köpeğin saldırısını engellemek için ellerimle bir şeyler aradım ama yerde bulunan kardan dolayı köpeğin saldırısını engelleyemedim.  Bana doğru koşan köpeği gren civardaki 2 köpek daha bana doğru hızla koşmaya başladılar. 3 köpeğin aynı anda saldırmasıyla yere yığıldım. Bacağımdan ağır yaralandığım halde köpekleri kendimden uzaklaştırmayı başardım. " dedi.

 

 

"MUHTAR GEZENER, KÖYÜ BAŞIBOŞ KÖPEKLERDEN TEMİZLEDİ"

 

Yaşanan üzücü olayın ardından Hasanpaşa Köyü Muhtarı Yıldırım Gezener, Malazgirt Belediyesi bünyesinde bulunan Sahipsiz hayvan toplama ekibine haber verdi. Malazgirt belediyesi ekipleri ile beraber köye giden Muhtar Gezener, köyde bulunan tüm başıboş köpekleri toplatarak Malazgirt Belediyesi hayvan barınağına gönderdi.

 

 

"KÖY HALKI MUHTAR GEZENER’E TEŞEKKÜR ETTİ"

 

Hasanpaşa Köyünde yaşayan vatandaşlar Muhtarlarının köyü başıboş köpeklerden temizlediğini ve çocuklarımızın okula ve köy halkının rahatça köyde dolaşabilmesine olanak sağladığı için teşekkür ettiler.

 

Olayın ardından Malazgirt devlet Hastanesine kaldırılan Çelik, yapılan kuduz aşısının ardından 24 saat gözlem altında tutuldu.


HABER: VEYSEL EŞİN