MALAZGİRT Haber Girişi : 28 Nisan 2024 08:57

Malazgirt'te Güzellik Sektöründe Yeni Bir Adım: Elisa Güzellik Salonu Hizmete Girdi

Malazgirt'te Güzellik Sektöründe Yeni Bir Adım: Elisa Güzellik Salonu Hizmete Girdi
Malazgirt ilçesinde hizmet verecek olan Elisa Güzellik Salonu, açılışını gerçekleştirerek Malazgirtlilere hizmet vermeye başladı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Yeni güzellik merkezi, lazer epilasyondan cilt bakımına, kalıcı makyajdan bölgesel incelmeye kadar geniş bir yelpazede hizmetler sunuyor. İşletmenin sahibi ve Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı olan Gamze Arslan önderliğinde, Malazgirt halkı artık güzellik ve bakım ihtiyaçlarını karşılamak için uzaklara gitmek zorunda kalmayacaklar.

 

 

Elisa Güzellik Salonu'nun açılışı, Malazgirt hastane caddesi üzerindeki Aras Kargo'nun karşısında bulunan Velantino Cafe- Restaurant'ın üst katında gerçekleşti. Bu konum, müşterilere kolay ulaşım ve rahat bir atmosfer sunuyor.

 

 

Açılış etkinliğine katılan çok sayıda davetli, işletme sahibi Gamze Arslan'ın elinden kesilen açılış pastasıyla birlikte salonun hizmete girmesini kutladı.

 

Salonun sahibi Gamze Arslan, açılışta katılan davetlilere teşekkür ederek şunları söyledi: “Elisa Güzellik Salonu olarak deneyimli ekibimizle birlikte bay ve bayan müşterilerimize lazer epilasyon, plazmapen, leke tedavisi, medikal bakım, dermapen, kalıcı makyaj, bölgesel incelme gibi alanlarda hizmet sunacağız. Açılışımıza özel kampanyalarımız ve hediyelerimiz olacak. Ruhunu mutlu etmek isteyen tüm müşterilerimizi salonumuza çay ve kahve içmeye bekliyoruz.”

 

,

 

HAFTANIN HER GÜNÜ AÇIK OLACAK

 

Elisa Güzellik Salonu işletmecisi Güzellik Uzmanı Arslan,” Malazgirtli müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için, haftanın her günü açık olacağız. Kadın ve Erkekler için ayrı ayrı seanslar ve kampanyalarımız olacak. Merkezimizde 3 güzellik uzanımız ile hizmet vereceğiz.”dedi.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN