MALAZGİRT Haber Girişi : 05 Mayıs 2024 07:18

Malazgirt'te güzellik sektörüne yeni soluk: 16 güzellik belgesine sahip Berfin Başaran yeni iş yerini açtı

Malazgirt'te güzellik sektörüne yeni soluk: 16 güzellik belgesine sahip Berfin Başaran yeni iş yerini açtı
Malazgirt ilçesinin güzellik ve bakım sektöründe başarılara imza atmış genç girişimci güzellik alanında aldığı 16 belge ile dikkatleri üzerine çeken Güzellik Uzmanı Berfin Başaran, yeni iş yerini açarak hizmete başladı.

ALPARSLAN DİYARI- İş yeri açılışına Malazgirt Belediye Başkanı Ahmet Kenan Türker, TARMİSS Organize sanayi başkanı Abdullah Yoldaş ve Esnaf Sanatkarlar Başkanı Nazım Yalçın da katılım gösterdi.

 

 

Güzellik uzmanı Berfin Başaran, uzun yıllardır sektörde edindiği deneyimi ve 16 belgesiyle Malazgirt halkına kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyor.

 

 

Aynı zamanda kişisel bakım ve kuaför hizmetlerinin de sunulacağı iş yerinin açılış törenine, ilçe yönetiminin yanı sıra bölgedeki esnaf ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

 

 

Malazgirt Belediye Başkanı Ahmet Kenan Türker, açılışta yaptığı konuşmada, Başaran'ın sektöre getireceği yeniliklerden dolayı memnuniyetini dile getirerek, iş yerinin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

 

 

Esnaf Sanatkarlar Başkanı Nazım Yalçın ise Başaran'a yeni iş yerinde başarılar dileyerek, ilçedeki girişimcilerin desteklenmesi gerekliliğine vurgu yaptı.

 

 

Yeni iş yerinin Malazgirt'e ve çevre bölgelere güzellik ve bakım alanında kaliteli hizmet sunması beklenirken, Berfin Başaran, ilçe halkına teşekkür ederek, herkesi yeni iş yerine tüm Malazgirt halkını beklediğini belirtti.

 

 

YAPTIKLARI HİZMETLER SAYMAKLA BİTMİYOR

 

Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı Berfin Başaran, yeni açtıkları iş yerinde yaptıkları işlemlerden kısaca söz etti.

Başaran:” Saç Kesimi ve boyama,saç bakımı,saç Stilistliği,makyaj, özel günler veya günlük makyaj için profesyonel makyaj hizmetleri, kaş ve kirpik bakımı, kaşların düzeltilmesi, şekillendirilmesi ve boyanması, kirpik perması ve kirpik uzatma gibi hizmetler de bayan kuaförlerinin sunduğu hizmetler, Cilt Bakımı, Cildin temizlenmesi, nemlendirilmesi, toniklenmesi ve maske uygulanması gibi cilt bakımı hizmetleri ,Lazer Epilasyon, Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak, bölgesel İncelme, bölgesel incelme yöntemleri, belirli bölgelerdeki yağların azaltılması ve vücudu şekillendirmek,Bu yöntemler arasında liposuction, kavitasyon, vakumlu masaj, radyofrekans ve lazer lipoliz gibi teknikleri. Bu tekniklerin temel amacı, yağ hücrelerini parçalamak ve vücuttan atılmasını sağlamaktır. Bölgesel incelme işlemleri genellikle karın, kalça, basen, bacak ve kol gibi bölgelerde uygulanır.daha bir çok hizmetler ile halkımıza hizmet verecegiz.”dedi.

 

 

16 BELGELİ TEK GÜZELLİK UZMANI

 

Malazgirt ilçesinde ilklere imza atan Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı Berfin Başaran’ın, tam 16 belgeye sahip tek uzman olması dikkatlerden kaçmadı.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN