MALAZGİRT Haber Girişi : 22 Nisan 2024 13:02

Malazgirt’te havalar ısındı! İnşaat malzemesi satanların işleri yoğunlaştı

Malazgirt’te havalar ısındı! İnşaat malzemesi satanların işleri yoğunlaştı
Malazgirt’te havaların ısınmasıyla birlikte inşaat işi yapan firmalarda yoğunluk arttı.

ALPARSLAN DİYARI - Havaların ısınmasıyla birlikte her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de hareketlilik başladı.

 

 

Havanın iyiye gitmesiyle birlikte piyasada yaşanan hareketlenme, daha çok işsiz vatandaşların yüzünü güldürmeye başladı.

 

Malazgirt’te faaliyet gösteren ve Türkiye’nin birçok yerinde inşaat çalışmaları yürüten ve sayısız işçi çalıştırarak istihdama katkı sağlayan ilçenin en büyük inşaat firmalarından FR İnşaat yetkilisi Rıdvan ve Murat Yıldırım Kardeşler, havaların ısındığı bu günlerde işlerinin yoğun olduğunu belirttiler.

 

 

HAVALAR ISININCA EN ÇOK BOYA SATILIYOR

 

Havalar ısınınca en çok inşaat sektöründe boya talebi artıyor, diyen Murat Yıldırım, "İlçemizdeki vatandaşlarımız için en kaliteli boya olan Marshall boya bayiliğimiz ile her çeşit boyayı getirip satıyoruz" dedi.

 

 

Rıdvan Yıldırım ise, “Nisan ayında havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sezonunu açtık. Havalar bu şekilde devam ederse bu sezon bizler için bereketli geçecek. Türkiye’nin birçok noktasında inşaat çalışmalarımız var. Sayısız işçi çalıştırıyoruz. Yaz mevsiminin ortalarına doğru işlerimiz daha da iyi olacak. 15 Temmuz Meydanındaki dükkânımız ve Elmakaya Beldesindeki iş yerimiz ile Malazgirt halkının hizmetindeyiz. Uzun yıllardır halkımıza profesyonel bir hizmet sunuyoruz,” dedi.

 

 

HABER: VEYSEL EŞİN