EKONOMİ Haber Girişi : 07 Mayıs 2024 07:52

Malazgirt Ziraat Odası Yönetim Kurulu Toplandı: 1 Milyon avro gelecek

Malazgirt Ziraat Odası Yönetim Kurulu Toplandı: 1 Milyon avro gelecek
Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç başkanlığında, oda yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

ALPARSLAN DİYARI- Toplantıda, Malazgirt bölgesinin çiftçilerinin karşılaştığı sorunlar ve sıkıntılar detaylı bir şekilde ele alındı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanlığı tarafından hazırlanan ve onaylanan projelerin müjdesi verildi.

 

Başkan Kılıç,” Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Bugün Oda meclisimizi toplayarak onaylanan projelerimizden ‘Dronla İlaçlama’ projemiz ve ‘Saman Pres Makineleri’ projelerimiz hakkında yönetim kurulumuza bilgi verdik.  Ayrıca TKDK ya vereceğimiz süt toplama projesi hakkında yönetimimizi bilgilendirdik. Oda meclisimiz şahsıma verdiği yetkiden dolayı şahsın ve kurumam adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu hafta içinde süt toplama projemizi TKDK ya sunacağız. Tüm çiftçilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Her zaman diyorum ki Malazgirt çiftçisine ahtımız var sözümüz var. Hizmete devam inşallah. Bu süt toplama projelerimizin toplam bedeli 1 milyon avrodur. İlçemize kazandırdığımız bu ve kazandıracağımız projeler hayırlı olsun inşallah.”dedi.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN