GÜNDEM Haber Girişi : 10 Nisan 2024 15:08

Malazgirtli gazeteciler emniyet teşkilatının polis haftasını kutladı

Malazgirtli gazeteciler emniyet teşkilatının polis haftasını kutladı
Malazgirt ilçesinde görev yapan yerel ve ulusal basın mensubu gazeteciler, 10 Nisan polis haftası dolayısı ile İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

ALPARSLAN DİYAR-Malazgirt Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, İHA muhabiri Sami Demir ve alparslandiyarı.com Haber Editörü ,AA Muhabiri Veysel Eşin, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası ve Ramazan Bayram’na denk gelmesi  dolayısıyla  ile İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk’ü ziyaret ederek, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli personellerinin hem günlerini kutladılar hem de Ramazan Bayram’larını tebrik ettiler.

 

Gazeteciler, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. yıldönümünü ve ilçemizde görev yapan tüm teşkilatın polis haftasını ve Ramazan Bayramlarını kutladılar.

 

Ziyareti gerçekleştiren gazeteciler: Halkın huzur ve güveni için gece gündüz fedakârca çalışmayı sürdüren emniyet mensuplarına gazeteciler olarak şükran duygularımızı iletiyoruz. Hem günlerini hem de bayramlarını en içten duygularımız ile kutluyoruz.”dediler.

 

 

 

Malazgirt İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk,”İlçemizde fedakarca görev yapan gazeteci arkadaşlarımız, bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadılar. Hem günlerimiz hem de bayramlarımızı kutladılar. İlçemizdeki görev yapan tüm basın mensubu arkadaşlara bizlerde Hayırlı Bayramlar diliyoruz.” Dedi.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"