MALAZGİRT Haber Girişi : 26 Şubat 2024 09:14

Malazgirtli genç girişimciden sahaf hizmeti

Malazgirtli genç girişimciden sahaf hizmeti
Malazgirtli Nevroz'un girişimi, özellikle öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor. İkinci el olarak satılan kitaplar öğrencilerin uygun fiyatlardan kitap almasını sağlıyor.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirtli genç girişimci sosyal medya üzerinden ikinci el kitap satarak hem ekonomik olarak kazanç sağlıyor hem de tüketicilere daha uygun fiyata kitap sunuyor. Nevroz Dere adlı genç kadın girişimci böylelikle kitapların uygun fiyata daha çok okunduğunu belirtti.

İkinci El Kitap adıyla Instagram sosyal medya hesabından kitaplarını tanıtan Dere, “Temiz kullanılmış ikinci el kitap satıyorum. Hem ekonomik olarak hem de daha çok okunabilmesi adına bunu yapıyorum. Alamayan çok öğrencimiz var. Onlar için de uyguna gelmiş oluyor” dedi.

 

KİTAPLAR DAHA UYGUN FİYATLARA SATILIYOR

 

Malazgirtli genç kadın Nevroz Dere, sıradan bir genç girişimciden çok daha fazlası. Nevroz, ikinci el kitap satarak hem kendi ekonomisini güçlendiriyor hem de kitapların daha uygun fiyata okurlara ulaşmasını sağlıyor. Bu sayede, kitap sevgisini yaymak ve daha fazla insanın okumaya teşvik etmek gibi bir amaca da hizmet ediyor.

 

Nevroz'un hikayesi, Instagram'da "Dere İkinci El Kitap" adıyla açtığı bir hesapla başladı. Temiz kullanılmış ikinci el kitapları satışa sunan Nevroz, bu sayede hem kitapların yeniden değer kazanmasını sağlıyor hem de kitapseverlerin daha uygun fiyata kitap almasına imkan tanıyor.

 

DAHA KOLAY ULAŞILIYOR

 

Maddi imkanları kısıtlı olan öğrenciler, Nevroz'un sattığı ikinci el kitaplar sayesinde okumak istedikleri kitaplara daha kolay ulaşabiliyor.

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"