MAGAZİN Haber Girişi : 07 Mayıs 2024 10:53

Malazgirtli sanatçıdan bomba Kürtçe atışma 2. klibi çıktı!

Malazgirtli sanatçıdan bomba Kürtçe atışma 2. klibi çıktı!
Muşlu sanatçı Turan Şen’den bomba yapım! Kürtçe atışma 1 klibi çok beğenilince 2. Klibini yayına verdi. Detaylar haberimizde…

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Şervan Zana ve Turan Şen’in ‘Berhev’ adlı çalışması binlerce izlenme alınca ‘Berhev 2’ klibide yayına verildi.

 

 

İki ünlü Kürt sanatçısının yıllar önce yapılan Kürtçe atışma şarkılarını günümüze uyarlayarak ‘Berhev’ adıyla ilk kliplerini yapıp, yayına verince tüm Türkiye’de büyük beğeni kazanmıştı.

 

Muş Malazgirtli sanatçı Turan Şen’in Şervan Zana ile olan yeni çalışması ‘Berhev 2’ şimdiden listelerde birinci sıraya çıkmaya aday.

 

 

 

Şervan Zana ve Turan Şen'in "Berhev 2" adlı Kürtçe atışma çalışması, şimdiden binlerce izleyiciye ulaşarak büyük beğeni topladı.

 

İkilinin karşılıklı atışmalarıyla Kürt sözlü geleneğine katkıda bulunan çalışma, özgün tarzı ve etkileyici sözleriyle izleyicileri adeta büyülediler.

 

 

"Berhev 2", Kürtçe atışma geleneğinin temel unsurlarını korurken, modern müzik ve şiir teknikleriyle harmanlayarak özgün bir tarza sahip.

 

Atışmada geçen sözler, kültürün zenginliğini ve derinliğini yansıtırken, güncel sosyal ve politik meselelere dair güçlü mesajlar da içeriyor.

 

 

Şervan Zana ve Turan Şen'in güçlü sesleri ve etkileyici yorumları, atışmanın duygusal etkisini artırıyor ve izleyiciyi derinden etkiliyor.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"