MALAZGİRT Haber Girişi : 07 Mayıs 2024 10:24

Malazgirtli STK’lardan baba ocağına yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür

Malazgirtli STK’lardan baba ocağına yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür
Malazgirt ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarının dönem Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, ilçeye yapılan yatırımların önemini vurgulayarak, Türkiye Ziraat Bankası Genel Müdürü Malazgirtli Alparslan Çakar'a teşekkür etti.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Belediyesi ve Malazgirt ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vermiş olduğu desteklerden dolayı Türkiye Ziraat Bankası Genel Müdürü Malazgirtli Alparslan Çakar'a teşekkür eden Kılıç, ilçemize yaptıkları yatırımlar ile ilçemiz bir adım daha ileriye gitmiştir, kendisine minnettarız dedi.

 

 

Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Türkiye Ziraat Bankası Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Malazgirtli Alparslan Çakar 'a, Malazgirt Milli Eğitim Müdürlüğüne, Malazgirt Belediyesine verdikleri destekler ve gösterdikleri duyarlılıklarından ötürü teşekkürlerini iletti.

 

 

Başkan Kılıç,” Çok değerli hemşerimiz Türkiye Ziraat Bankası Genel Müdürü Malazgirtli Sayın Alparslan Çakar gerek Malazgirt Belediyemize, gereksede Malazgirt ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze yapmış oldukları destekler ile ilçemize yaptığı yatırımlardan dolayı tüm ilçe halkı ve STK Temsilcileri adına çok teşekkür ederim. İlçemize çok anlamlı yatırımlar yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bu yatırımların en önemlilerinden biri olan Ziraat Bankası Özel Eğitim ve Uygulama Okulu yaptırarak, ilçeye 5 yıldızlı bir eğitim yuvası kazandırdı. Daha önceden de bir toplantıda müjdesini verdiği bir lise yapacak olması bizleri hayli mutlu etti. Ben şahsım Malazgirtli vatandaşlar ve STK’lar adına Genel Müdürümüz Sayın Alparslan Çakar’ın baba ocağına yaptığı yatırımların artarak devam etmesini diliyoruz, sevgi ve saygılarımızı arz ediyoruz. Allah razı olsun Malazgirt evladıyla gurur duyuyor.”dedi.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"