YAŞAM Haber Girişi : 14 Mayıs 2024 11:16

Muş KAÇEP Başkanı Engelsiz Türkiye Programına Katıldı

Muş KAÇEP Başkanı Engelsiz Türkiye Programına Katıldı
MHP Muş Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Yıldız Tam Çelenk, engelliler haftasında MHP Genel Merkezi'nde düzenlenen 'Lider Ülke, Engelsiz Türkiye' programına katıldı.

ALPARSLAN DİYARI- MHP Ankara Genel Merkezindeki Gün Sazak Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından 'Engelliler Farkındalık Haftası' kapsamında 'Lider Ülke, Engelsiz Türkiye' temalı bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe; MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul'un yanı sıra, özel gereksinimli bireyler, aileleri ve partililer katıldı.

 

 

KAÇEP Başkanı Yıldız Tam Çelenk, etkinlikle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin himayelerinde 'Lider Ülke, Engelsiz Türkiye' işaretiyle çıktığımız yolda, özel bireylerimizle bir araya gelmek büyük bir anlam taşıyor. Bu etkinliği anlamlı ve güzel bir deneyimle tamamladık."

 

 

Çelenk, sözlerine şöyle devam etti: "Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu taşıyan annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla hareket eden tüm anneleri saygı, minnet ve şükranla anıyorum."

 

 

Ayrıca, engelli bireylerin yaşadığı sorunların sadece kendileriyle sınırlı olmadığını belirten Çelenk, "Her bireyin birer engelli adayı olduğunu unutmamalıyız. Bizler, engelleri ortadan kaldırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Sadece bu özel haftada değil, her zaman umutlu ve geleceğe güvenle bakmalarını isteyerek; tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftasını kutluyorum" dedi.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN