MUŞ Haber Girişi : 07 Mart 2024 18:25

Muş’ta korkutan anlar: 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü kaza yaptı

Muş’ta korkutan anlar: 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü kaza yaptı
Muş şehir merkezinde 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil arkadan bir araca çarptı. Kazada 2 kişi hafif yaralandı.
Muş’ta korkutan anlar: 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü kaza yaptı

ALPARSLAN DİYARI- Muş Merkez Hürriyet Mahallesi Hürriyet caddesinde 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil yolda seyir halindeki bir araca arkadan vurdu, çarpmanın etkisi ile savrulan araç Askeri lojmanların ihata duvarına çarparak durabildi. 

 

 

 

 

Kaza, Muş Merkez Hürriyet mahallesi Hürriyet caddesi Hava meydan komutanlığı arkasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki çocuğun kullandığı hafif ticari araç Muratpaşa caddesi üzerinde arkadan bir araca çarptı.  Çarpmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden 16 yaşındaki sürücü Hava Meydan Komutanlığı lojmanlarının ihata duvarına vurarak durabildi. 

 

 

 

 

 

Çarpışmanın etkisi ile her iki araç sürücüsü hafif yaralandı. İhbarla birlikte bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

 

 

 

 

 

Öte yanda, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ekipler tarafından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.