MUŞ Haber Girişi : 24 Nisan 2024 17:14

Muş’ta PTT Şehitleri anısına kütüphane açıldı!

Muş’ta PTT Şehitleri anısına kütüphane açıldı!
Muş’ta PTT şehitleri anısına bir kütüphane açıldı. PTT Çalışanları Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde inşa edilen kütüphane, Muş Şeker Ortaokulu öğrencileri ve halkı bilgiyle buluşturacak.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Merkez Şeker Ortaokulunda Posta Telefon Telgraf (PTT) şehitlerinin anısını onurlandırmak amacıyla, meslektaşları tarafından yapılan bir kütüphane hizmete açıldı.

 

 

 

 

Muş’ta, PTT Çalışanları Dayanışma Derneği öncülüğünde, Şeker Ortaokulu’nda inşa edilen PTT Şehitleri Kütüphanesi, faaliyete geçti. Törene Muş Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Kudal, Muş PTT Baş Müdürü Fahrettin Ocak, PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Muş Temsilcisi Erdal Yıldırgan ve PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Bitlis Temsilcisi Ferhat Arslangiray, Şeker Ortaokulu Müdürü Serdar Koç ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

 

 

 

 

Muş Milli Eğitim Enver Kıvanç, açılış töreninde yaptığı konuşmada, kitap ve şehitlik kavramlarının birleştirildiği bu kütüphanenin hem eğitim alanında hem de toplumsal hafızada önemli bir işlev göreceğini vurguladı. PTT Şehitleri kütüphanesinin, öğrencilerin ve halkın en üst düzeyde yararlanabileceği bir kaynak olmasını dilediğini belirtti.

 

 

 

 

 

Bu kütüphane, PTT Şehitlerinin fedakarlık ve cesaretini gelecek nesillere aktaracak bir simge olarak, Muş’un kültürel ve eğitim yaşamına katkı sağlayacak diyen Şeker Ortaokulu Müdürü Serdar Koç, PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bayraktar, Yönetim Kurulu Üyelerine, Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Şehmus Kar ve yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.