MUŞ Haber Girişi : 04 Mayıs 2024 00:30

Muş Vakfı’ndan Trabzon Valisi Yıldırım’a ziyaret

Muş Vakfı’ndan Trabzon Valisi Yıldırım’a ziyaret
Muş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Eroğlu, yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- İstanbul’da faaliyet gösteren Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı (MUŞ VAKFI) Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Misafirlerini makamda karşılayan Vali Yıldırım, nazik ziyaretleri için heyete teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Muş Vakfı yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Eroğlu ve Onursal Başkanı Dr. Orhan Sami Gültekin vakıf faaliyetleri hakkında da Vali Yıldırım’a bilgi verdi.

 

 

 

 

 

 Sohbet havası içerisinde geçen ziyarette, Vali Yıldırım, Muş’ta görev yaptığı dönemlerden Vakıfı iyi bildiğini ve faaliyetlerinden dolayı Vakfın onursal Başkanı Dr. Orhan Sami Gültekin ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Eroğlu ile beraberindekilere teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Ziyarette, Muş Vakfı Başkanı Ulvi Eroğlu’nun yanı sıra Vakfın önceki Başkanı ve Onursal Bakanı Dr. Orhan Sami Gültekin, Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey, Muş Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmetşah Dursun, Muhittin Bingöl ile İstanbul Kartal Muş Der Başkanı Yılmaz Bozyiğit, www.alparslandiyari.com editörü Kader Akçil katıldı.

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"