SAĞLIK Haber Girişi : 14 Mart 2024 14:08

Muş Valisi Çakır’dan Tıp Bayramı kutlama Mesajı! 

Muş Valisi Çakır’dan Tıp Bayramı kutlama Mesajı! 
Muş Valisi Avni Çakır, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, sağlık hizmetlerinin ülkelerin yaşamsal öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, sağlık sektörünün modern dünyada gelişmişlik düzeylerinin önemli bir göstergesi olduğunu vurguladı. 
Devletin sağlık sektöründe ilimizde önemli reform ve yatırımlar gerçekleştirdiğini ve vatandaşların sağlık hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanması için başarılar elde edildiğini dile getiren Vali Çakır, "Sağlık dün olduğu gibi bugün de ülkelerin yaşamsal önceliklerindendir. Modern dünyada gelişmişlik düzeylerinin de en önemli göstergeleri arasında sayılmakta olan sağlık sektörünün, iyi işleyen ve kolay erişilebilir bir hizmet yapısına sahip olması, sağlık personelinin daha iyi imkânlarla çalışabilmesi, sosyal devletin en önemli görevleri arasında yer almaktadır.” dedi. 

 

 

 

 

 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ”

 

 

Hekimliğin insanlık tarihinin en eski mesleklerinden biri olduğunu ve toplumda kutsal bir meslek olarak kabul gördüğünü vurgulayan Çakır, “Bugün, devletimiz sağlık sektöründe ilimizde de çok önemli reform ve yatırımları hayata geçirmekte olup, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanması noktasında başarılara imza atmaktadır. İnsanlık tarihinin en eski mesleklerinden birisi olan hekimlik, önemini hiçbir dönemde kaybetmemiş ve özellikle toplumumuzda kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür. Doğumdan ölüme kadar her an bizleri yaşatmayı, acılarımızı azaltmayı ve bizlere daha kaliteli bir yaşam sunmayı hedefleyen tüm sağlık çalışanlarımızın bu nedenle hakkını ödeyemeyiz.” ifadelerini kullandı. 

 

 


“ZORLUKLARA ALDIRMADAN FEDAKÂRCA ÇALIŞAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR”

 

 

Sağlık hizmetlerinin sosyal devlet olmanın bir gereği olarak en üst seviyeye çıkarılması gerektiğini vurgulayan Vali Çakır mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması, hepimizin ortak amacıdır. Hayatın her alanında olduğu gibi tıp alanında da bilimsel gelişmeler yaşanmış, bugün gelinen noktada sağlık alanındaki verilerde ülkemiz önemli bir noktaya ulaşmıştır. Birey ve toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına yurdumuzun her köşesinde hizmet veren, insan hayatını her şeyin üstünde tutan, zorluklara aldırmadan fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı günler diliyorum."

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.