HASKÖY Haber Girişi : 13 Mart 2024 15:18

Muşlu gence bıçaklı saldırı cinayetle bitti!

Muşlu gence bıçaklı saldırı cinayetle bitti!
İstanbul Esenyurt'ta bıçaklı kavgada Muşlu Davut Çelik hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

ALPARSLAN DİYARI-Edinilen bilgilere göre, İstanbul Esenyurt’ta iki taraf arasında sosyal medyada başlayan küfürleşme, önce darp olayına getirdi, ardından da cinayete uzandı. İki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, Muş’un Hasköy ilçesi nüfusuna kayıtlı 18 yaşındaki Davut Çelik hayatını kaybetti.

 


ESENYURT MEYDANINDA YAŞANDI

 

 

Olay dün saat 16.45 sıralarında Esenyurt Meydanı'nda yaşandı. Emniyet güçlerine kalabalık bir grubun bıçaklı kavgası ihbarı geldi. Hızla olay yerine giden polis ekipleri, iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada 4 kişinin yaralandığını ve çeşitli hastanelere gönderildiğini belirledi. Yaralıların götürüldüğü hastanelerde inceleme yapan polis ekipleri, 18 yaşındaki Davut Çelik'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayda yaralanan 3 kişiden ikisinin de hayati tehlikesinin olduğunu belirlendi.

 


ÇELİK, HASKÖY NÜFUSUNA KAYITLI

 

Yaşanan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Davut Çeliğin Muş-Hasköy nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. 

 

 


ZANLI BIÇAKLA YAKALANDI

 

 

Alınan bilgilere göre, polis ekipleri iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada bıçağı kullandığı belirlenen Mehmet Y.'yi kısa sürede yakaladı. Olayda kullandığı bıçakla birlikte gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü.

 

 

SOSYAL MEDYADAKİ TARTIŞMA CİNAYETE UZANDI

 

 

Olayla ilgili çalışma yapan ekiplerin edindikleri bilgilerde iddiaya göre hayatını kaybeden Hasköylü Davut Çelik ve olayda yaralanan Yakup Ç., birkaç gün önce sosyal medya üzerinden Cihat Y. ile küfürleşti. İkili daha sonra Cihat Y.'yi darp etti. Cihat Y. yakını Mehmet Y. ile polise giderek bu konu hakkında şikâyetçi oldu. Şikâyetin ardından Cihat Y. ve yakını, şüphelilerle Esenyurt Meydanı'nda karşılaştı. Bu karşılaşma üzerine iki grup arasında bıçaklı kavga yaşandı.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.