EĞİTİM Haber Girişi : 07 Mayıs 2024 17:34

Muşlu öğrencileri sevindiren sürpriz! 

Muşlu öğrencileri sevindiren sürpriz! 
Muş Merkeze 35 kilometre uzaklıktaki Dereyurt köyündeki öğrencilere tabletleri törenle hediye edildi.

ALPARSLAN DİYARI- Genç İyilik Topluluğunun Gönüllüleri, öğrenciler için başlattığı kampanyada toplanan tabletler, Muş merkeze bağlı Dereyurt köyündeki çocukları sevindirdi.

 

 

 

 

Muş merkeze 35 kilometre uzaklıktaki Dereyurt Köyü İlkokulunu ziyaret eden Genç İyilik Topluluğunun gönüllüleri 41 öğrenciye tablet ve sevdikleri takımların formalarını dağıtırken öğrencilere pasta ikramında da bulundu. Hediyelerini alırken büyük mutluluk yaşayan öğrenciler topluluk üyelerine teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Genç İyilik Topluluğu’nun zaman zaman ülkenin dört bir yanına hizmetler verildiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, “Genç İyilik Topluluğu zaman zaman ülkemizin dört bir yanına hizmetler veriyor ve etkinlikler düzenliyor. Bugün de Dereyurt Köyü İlkokulumuzda etkinlik gerçekleştirmektedir. Bizde Genç İyilik Topluluğu gönüllülerinin hazırlanmış oldukları etkinlikte öğrencilerimize tablet dağıttık.  Bu çalışmalarından ötürü emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

 

 

 

 

 

“OKULUMUZDAKİ BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZA TABLET GETİRİLDİ”

 

 

Köy okulunda öğrencilerle bir araya gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ise “Merkeze bağlı Deryurt köyündeyiz. Okulumuzdaki bütün çocuklarımıza tablet getirilerek, kırsaldaki çocukların daha rahat bir şekilde teknolojiye erişimini sağlamak amacıyla yapılmış bir projedir. Çocuklarımız bu projeden memnun olmuşlardır” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

“AMACIMIZ; ÇOCUKLAR GELİŞSİNLER, GÖRSÜNLER VE BURADA EKSİK KALMASINLAR”

 

 

Genç İyilik Platformu gönüllülerinden Rosim Sadun da, çocukların mutluluğu için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, “Yüz boyama, tablet ve forma dağıtık. Bizim amacımız; çocuklar gelişsinler, görsünler ve burada eksik kalmasınlar. Onlarla eğlenceli zaman geçirdik. Onların mutlu olması bizi sevindiriyor" ifadelerini kullandı.

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.