SPOR Haber Girişi : 27 Nisan 2024 18:39

Muşspor 2. Lig için play-off oynayacak

Muşspor 2. Lig için play-off oynayacak
Futbolda TFF 3. Lig'de normal sezonun son haftası sonunda 1. Grup'ta Kepez Belediyespor, 2. Petrolspor, 3. Grup'ta Karaköprü ve 4. Grup’ta Bıtexen Adana 1954 Futbol Kulübü şampiyon olarak TFF 2. Lig vizesi aldı.

ALPARSLAN DİYARI- Ligde gruplarda 30. hafta maçlarıyla normal sezon tamamlandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig 4. Gurupta mücadele eden Muşspor, normal sezonun son maçında Güneş Holding Çankayaspor’u ağırladı. Geçtiğimiz hafta Sultanbeyli Belediyespor’u 1-0 yenerek üçüncülüğü garantileyen temsilcimiz, kendi evinde karşılaştığı Güneş Holding Çankayaspor ile 1-1 berabere kaldı. 

 

 

 

 

 

Sarı beyazlı temsilcimiz, kendi evinde Güneş Holding Çankayaspor ile karşılaştı. Alparslan 1071 Spor Kompleksi Muş Şehir Stadyumu’nda oynanan ve Melis Özçiğdem, Ahmet Oğuz Yılmaz ile Ahmet Kıvanç Kader hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada her iki takım da kontrollü oyunu tercih etti. Atak yönünden oldukça kısır geçen karşılaşma, 16’ncı dakikada Muşspor’dan Furkan Gedik ve 25’inci dakikada konuk takımdan Okan Toprak’ın kaydettiği gollerle 1-1 sona erdi.

 

 

 

 

 

PLAY-OFF’TAKİ RAKİBİMİZ BURSA YILDIRIMSPOR

 

 

47 puanla ligi üçüncü tamamlayan temsilcimizin Play-Off’taki rakibi kendi evinde Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş.’yi 1-0 yenen Bursa Yıldırımspor oldu. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Adana 1954 FK 2’nci lige yükselirken, Sebat Gençlikspor, Muşspor, Tokat Belediyespor, Alanya Kestel ve Bursa Yıldırımspor Play-Off oynamaya hak kazandı.

 

 

 

 

 

HEDEF 2. LİG

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 3. Lig Play-Off 1. tur maçlarının programını açıkladı. TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden ve grubu üçüncü tamamlayan temsilcimiz kendi evinde grubu 6’ncı bitiren Bursa Yıldırımspor ile 2 Mayıs Perşembe günü ilk maçını yapacak. Tek maç usulü ile yapılacak ilk tur maçlarında Sarı Beyazlı temsilcimiz, Yıldırımspor’u yenmesi halinde 6 Mayıs Pazartesi ve 10 Mayıs Cuma günü Tokat Belediyespor-Alanya Kestel karşılaşmasının galibiyle mücadele edecek. Temsilcimiz bu turu geçmesi halinde de ligi ikinci bitiren Sebat Gençlik Spor ile 15 Mayıs Çarşamba ve 20 Mayıs Pazartesi günü yarı final karşılaşmasına çıkacak. Tüm gözlerin çevrildiği final karşılaşmaları ise 1'inci ve 2'nci gruplar için 25 Mayıs Cumartesi, 3'üncü ve 4'üncü gruplar için ise 26 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek.

 

 

 

 


BİR ALT LİGE DÜŞEN TAKIMLAR BELLİ OLDU

 

 

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Muşspor’a yenilerek küme düşen Sultanbeyli Belediyespor’un ardından bugün oynanan son karşılaşmaların ardından küme düşen diğer 2 takım da belli oldu. Kümede kalma mücadelesi veren Çatalcaspor kendi evinde Tokat Plevne Spor’a 2-1 mağlup olarak küme düşen ikinci takım olurken, deplasmanda Ordu 1967 Spor Kulübü’ne 3-1 yenilen Siirt İl Özel İdaresi Spor de küme düşen üçüncü takım oldu. Kümede kalma mücadelesi veren takımlardan Nevşehir Belediyespor da kendi evinde karşılaştığı Adana 1954 FK’yı 2-1 yenerken, 23 Elazığ FK da kendi evinde Sebat Gençlik Spor’u 1-0 yenerek kümede kalmayı başardı.

 

 

 

 

 

30. HAFTA SONUÇLARI

 

 

TFF 3. Lig 4. Grupta 30. hafta karşılaşmaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı. 16 golün atıldığı TFF 3.Lig 4. Grup 30. haftasında oynanan maçlarda temsilcimiz kendi evinde Güneş Holding Çankaya Spor ile 1-1 berabere kaldı.

 

 

 

 

 

Bursa Yıldırım Spor 1-0 Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş
Armoni Alanya Kestelspor 1-1 Sultanbeyli Belediye Spor
İdaş Çatalcaspor 1-2 Tokat Belediye Plevne Spor
23 Elazığ Futbol Kulübü 1-0 Sebat Gençlik Spor
Nevşehir Belediye Spor 2-1 Bıtexen Adana 1954 Futbol Kulübü
Orduspor 1967 A.Ş. 3-1 Siirt İl Özel İdaresi Spor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.