BÖLGE Haber Girişi : 24 Nisan 2024 11:09

Patnos’ta 15 günde devri alem: Şehrin çehresi değişiyor

Patnos’ta 15 günde devri alem: Şehrin çehresi değişiyor
Ağrı’nın Patnos İlçe Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın, daha bir ayı dolmadan birçok projenin startını vererek ilginç işlere imza attı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Bir dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 2 dönem dinlenen Abdulhalik Taşkın, yeniden Patnos Belediye Başkanı seçildikten sonra kafasındaki projeleri anında hayata geçirmeye başladı.

 

Belediyenin 400 milyon liralık borcuna rağmen tüm iş makinalarını çalışmaları için cadde ve sokaklara çıkaran Başkan Taşkın, şehir merkezinde yol bakım onarım, fidan dikimi gibi yeni cadde ve sokakların açılması için talimat verdi. Yine Erciş yolu üzerinde bulunan ve yıllardır ilçe çöplüğü olarak kullanılan Gresor tepesi için çalışmalarını başlatan Başkan Taşkın, yüzlerce ton çöpü şehir dışına çıkararak Patnos’u çöp yığınından kurtardı.

 


Hurdaya dönen araçları yeniden yaptıran ve parçaları hurdacılara satılan malzemelerin peşine düşen Taşkın hoca, maddi durumu iyi olmayanlardan su ücreti almayarak sosyal belediyeciliğin ilk adımını attı.

 


Son olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni bir park ve yürüyüş yollarının olacağı projeyi hayata geçiren Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, görev süresinin ilk 15 gününde adeta rekor kırdı.

 

Cumhuriyet Mahallesinde devam eden çalışmaları denetleyen Başkan Taşkın “Cumhuriyet Mahallemizde yeni park yapımı çalışmaları ekiplerimiz tarafından aralıksız şekilde devam ediyor. En büyük hayalim; Patnos’u Türkiye’nin yaşanabilir ve yaşam kalitesi en yüksek şehri yapmak. Yeşil alanları, yürüyüş ve parklarıyla yeniden inşa edeceğiz” dedi.

 


HABER MERKEZİ