MUŞ Haber Girişi : 14 Mayıs 2024 16:32

SGK’dan Muş Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

SGK’dan Muş Gazeteciler Cemiyetine ziyaret
Muş Sosyal ve Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nizamettin Recepoğlu, Müdür Yardımcısı Muazzez Şengil ve beraberindeki heyet SGK haftası kapsamında gazetecileri ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- SGK İl Müdürü Nizamettin Recepoğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, SGK'nın yürüttüğü çalışmalar ve vatandaşlara sunduğu hizmetler hakkında bilgiler verdi. 

 

 

 

 

 

Recepoğlu, "SGK olarak toplumun her kesimine ulaşmayı, her vatandaşımızın sosyal güvenlik haklarından en iyi şekilde yararlanmasını sağlamayı hedefliyoruz. Bu tür ziyaretler, kamuoyu bilincini artırmak ve medya ile diyalog kanallarımızı güçlendirmek için büyük önem taşıyor." dedi.

 

 

 

 

 

Muş’un sosyal güvenlik bilincinin yüksek bir kent olduğunu vurgulayan Recepoğlu, kayıt dışı istihdamın diğer illere göre oldukça az, çocuk işçinin ise hiç olmadığını belirtti.

 

 

 

 

E-devlette 165 uygulama ile vatandaşa hizmet verdiklerini aktaran Nizamettin Recepoğlu, vatandaşlara bir tık uzakta olduklarını da sözlerine ekledi.

 

 

Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazetecilik ve sosyal güvenlik konularında yapılan bu tür iş birliklerinin toplum yararına olduğunu vurguladı.

 

 

Başkan Özbey, "Kurumlarımızın şeffaflığı ve ulaşılabilirliği, medyanın da desteğiyle daha da artacaktır. Bu ziyaretler, bizlere topluma aktaracağımız bilgiler konusunda daha fazla kaynak sunuyor." İfadelerini kullandı.

 

 

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişleri ve sohbetin ardından sona erdi.

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"