MALAZGİRT Haber Girişi : 29 Nisan 2024 10:30

Son dakika! Malazgirt’te trafik kazası!

Son dakika! Malazgirt’te trafik kazası!
Malazgirt Zafer Anıtı Yolu'nda meydana gelen trafik kazasıyla ilgili Malazgirt Trafik Ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kaza, maddi hasara neden oldu ve bir kişi hafif şekilde yaralandı.

ALPARSLAN DİYARI- Kaza, Malazgirt Şehit Aslan Kulaksız Caddesi'nden gelen ve Ahlat yoluna çıkmak isteyen E.Y. yönetimindeki bir araç ile Zafer Anıtı Yolu'ndan gelen ve Ahlat istikametine devam etmek isteyen sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen başka bir aracın çarpışmasıyla gerçekleşti. İki araç, Zafer Anıtı Yolu kavşağında kafa kafaya gelerek kaza yaptı.

 

 

 

 

Kaza sırasında görgü tanıklarının ifadelerine göre, yaşlı bir kadın hafif şekilde yaralandı. Olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak durumunun iyi olduğunu belirtti.

 

 

Malazgirt Trafik Ekipleri, kaza ile ilgili soruşturmanın detaylarını ortaya çıkarmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Kazanın nedenleri ve sorumlularının belirlenmesi için detaylı inceleme başlatıldı.

 

 

 

 

Polis ekipleri, kaza sonrası trafik akışını düzenlemek için çaba harcarken, sürücülerin güvenliği için gerekli önlemler alınıyor.

 

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"