BULANIK Haber Girişi : 26 Şubat 2024 09:46

Bulanık kadın futbol takımı ilk galibiyetini aldı! Aldıkları sonuç şaşırttı…

Bulanık kadın futbol takımı ilk galibiyetini aldı! Aldıkları sonuç şaşırttı…
İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Muş’un Bulanık Bilican Spor tarafından kurulan ilçenin tek kadın futbol takımı ilk galibiyetini almayı başardı.

 

ALPARSLAN DİYARI- yeni teknik direktör Behçet Akçil ile 4. Macinda galibiyete uzanan Bulanık Bilican spor Kadın Futbol Takımı yaşları 15 ile 18 arasında değişen 25 futbolcudan oluşuyor.

 

Aldıkları önemli galibiyet hakkında açıklamalarda bulunan Bulanık Bilican Spor Kadın Futbol Takımı Başkanı Veysi Yılmaz, yaptığı açıklamada:”Yaklaşık 4 aydır kurulmuş bir takım olmamıza rağmen bu sezon yaptığımız 4. Maçımızda galibiyet ile tanıtlık. Çok mutluyuz,” dedi.

 

GALİBİYETİ BULANIK HALKINA ARMAĞAN EDİYORUZ

 

Başkan Yılmaz,"Takımımız, Kadınlar 3'üncü Ligi'nde mücadele ediyor. Muş’un kadın futbol takımı olan tek ilçesi. Takımızın kurulmasına vesile olan ve çok büyük destekleri olan Kaymakamız ve Belediye başkan Vekilimiz Sayın Oğuzhan Ocak’a çok teşekküre ederim. Bizde deplasmanda oynadığımız 76 Iğdır Spor galibiyetini Kaymakamız ve Belediye başkan Vekilimiz Sayın Oğuzhan Ocak’a ve Bulanık halkına hediye ediyoruz." dedi.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"