SPOR Haber Girişi : 18 Şubat 2024 01:00

Bulanık’ta kurumlar arası voleybol turnuvası

Bulanık’ta kurumlar arası voleybol turnuvası
Bulanık Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurumlararası Voleybol turnuvası başladı. Turnuvanın ilk maçları büyük çekişmeye sahne olurken, turnuvada toplam 21 takım 4 grupta mücadele edecek.

ALPARSLAN DİYARI- Bulanık Kaymakamlığı tarafından İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü vasıtası ile başlatılan Kurumlararası Voleybol Turnuvası Spor Salonu’nda oynanan ilk maçlarla başladı.

 

 

 

 

 

Turnuvaya 21 takım katılırken, Voleybol Turnuvası Voleybol Turnuvası 3’ü 5’erli biri ise 6’lı takımlardan oluşan 4 grupta oynanacak.  Turnuvanın ilk maçları ise büyük çekişmeye sahne oldu.

 

 

 

 

 


Bulanık Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, spor faaliyetlerini artırmayı planladıklarını söyledi.

 


Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak, "İnşallah dostlukların yaşandığı bir turnuva olur. Kurumlar arası iş birliği ve kaynaşmayı artırmak adına düzenlendi. Gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla bu tarz spor faaliyetlerimiz devam edecek. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." dedi.

 

 

TURNUVANIN TAKIMLARI

 

 

Turnuvada A gurubunda: Kız Meslek, Temel Kuyumculuk, Öğretmen Evi, Karaburun ve 1071 Alperenleri. B gurubunda: Emniyet, Ak Gençlik, Bulanık Kaymakamlığı, MEB, Sultanlı Ortaokulu ve Bulanık Belediyesi. C gurubunda: HEM-1, Bulanık İlçe Sağlık, Gençlik Merkezi, Bulanık City ve HEM-2. D gurubunda ise: Jandarma, Bulanık Adliyesi, KOP Gençlik, Sosyal Yardımlaşma ve Bulanık Devlet Hastanesi

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"