Hasköy’de gönülleri ısıtan görüntüler: Öğrenciler atık malzemelerle kuş evi yaptı

ALPARSLAN DİYARI- Muş Hasköy Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri canlıları korumak amacıyla geri dönüşüm malzemelerinden onlarca kuş evi yaptı.

 

 

 

 

 

Atık malzemeler ve atık ahşaplarla yapılan kuş evlerine isimler veren öğrenciler, daha sonra yaptıkları kuş evlerini okulun bahçesinde bulunan ağaçlara yerleştirdiler.

 

 

 

 

 

"ÖĞRENCİLER BU GÜZEL ÇALIŞMAYLA HEM BÜYÜKLERİN HEM DE ÖĞRETMENLERİNİN TAKDİRİNİ TOPLADI"

 

 

Öğrencilerin yaptıkları atıklardan geri dönüşüm çalışması ile çok mutlu olduklarını ifade eden okul müdürü Şefik Elçi, "Bugün Hasköy Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizin geri dönüşüm ürünleriyle yapmış oldukları kuş evlerini okul bahçesine yerleştirdik. Öğrencilerimizin, hayvanların korunmaya ihtiyaç duyduğu bu günlerde böyle bir harekette bulunmuş olmaları bizleri mutlu etti, duygulandırdı.” dedi.

 

 

 

 

 

“DİNİMİZ ÖZELLİKLE İSRAF’IN ÜZERİNDE DURMAKTADIR”

 

 

Öğrencilerin yapmış olduğu kuş evleri çalışmasıyla diğer arkadaşlarına da örnek olduklarını belirten Elçi, “Cenâb-ı Allah Celle Celalühu ile Efendimiz Alehisselatu Vesselam buyuruyor ki: 'yeryüzündekilere merhamet ediniz ki gökyüzündekiler de size merhamet etsin.' Bugün öğrenciler yapmış oldukları bu güzel çalışmayla hem büyüklerin hem de öğretmenlerinin takdirini topladı. Kendi arkadaşlarına da örnek oldular. Dinimiz özellikle canlıları koruma ve israfın üzerinde durmaktadır, öğrencilerimizin bu geri dönüşüm çalışması daha da güzel oldu." ifadelerini kullandı.

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

 

 

 

 

  • 6 / 1 Hasköy’de gönülleri ısıtan görüntüler: Öğrenciler atık malzemelerle kuş evi yaptı 0

  • 6 / 2 Hasköy’de gönülleri ısıtan görüntüler: Öğrenciler atık malzemelerle kuş evi yaptı 1

  • 6 / 3 Hasköy’de gönülleri ısıtan görüntüler: Öğrenciler atık malzemelerle kuş evi yaptı 2

  • 6 / 4 Hasköy’de gönülleri ısıtan görüntüler: Öğrenciler atık malzemelerle kuş evi yaptı 3

  • 6 / 5 Hasköy’de gönülleri ısıtan görüntüler: Öğrenciler atık malzemelerle kuş evi yaptı 4

  • 6 / 6 Hasköy’de gönülleri ısıtan görüntüler: Öğrenciler atık malzemelerle kuş evi yaptı 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Esila akçuru11 Mayıs 2024 20:10

    ♥️