MALAZGİRT Haber Girişi : 26 Nisan 2024 08:11

Malazgirt’te çocuklara yönelik anlamlı etkinlik: Hediyeler Verildi

Malazgirt’te çocuklara yönelik anlamlı etkinlik: Hediyeler Verildi
Malazgirt Kaymakamlığı ve Malazgirt Müftülüğü, Ramazan ayının manevi atmosferini pekiştirmek amacıyla gerçekleştirdikleri "Teravihe Gel, Bisiklet Kazan" ve "Derse Gel, Bisiklet Kazan" kampanyalarıyla çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı.

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Müftülüğü, Ramazan ayı içinde başlattığı etkinlikler kapsamında Teravih ve Kuran kurslarına katılan çocuklar arasında çekilen kura sonucunda bisiklet kazananlara hediyeleri törenle verdi.

 

Hediye törenine, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve Malazgirt Müftüsü Memet Hakkı Ayhan katıldı. Bisikletleri kazanan çocuklara hediyelerini düzenlenen törenle veren Kaymakam Bayram, çocukların sevinç dolu yüzlerine eşlik ederek bisikletleri takdim etmekten son derece mutluluk duyduğunu belirtti.

 

Kaymakam Bayram, “Bu anlamlı etkinlik, çocukların gözlerindeki parlaklık ve neşeyle daha da anlam kazandı. Bisikletler, onların mutluluğuna yeni bir boyut katarak, Ramazan ayının getirdiği kardeşlik ve sevgi duygularını bir kez daha güçlendirdi. Malazgirt Müftülüğü, çocukların Ramazan'ı güzel anılarla dolu yaşaması için önemli bir adım atmıştı. Bu kapsamda kura ile bisiklet kazanan çocuklarımıza hediyelerini takdim ettik. Böyle anlamlı bir etkinliğe imza atan Müftümüz başta olmak üzere tüm Müftülük personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

Ramazan ayının manevi atmosferini pekiştirmek amacıyla gerçekleştirdikleri "Teravihe Gel, Bisiklet Kazan" ve "Derse Gel, Bisiklet Kazan" kampanyalarıyla ilgili konuşan Müftü Ayhan, “Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir. Bu nedenle, çocuklarımıza yönelik düzenlediğimiz etkinliklerle onların bu özel ayı daha anlamlı ve unutulmaz kılma gayreti içinde olduk. Teravih ve Kuran kurslarına katılan çocuklarımıza bisiklet hediye etmek, onların mutluluğunu ve sevincini paylaşmak bizim için büyük bir onur ve mutluluk kaynağıdır. Bu etkinliklerin, çocuklarımızın hayatlarına dokunarak onlara güzel anılar bırakması ve manevi değerlerle büyümelerine katkı sağlaması açısından çok anlamlı bir etkinlik oldu.” dedi.

 

HABER VEYSEL EŞİN