MUŞ Haber Girişi : 29 Nisan 2024 08:38

Muş firmasının Gaziantep seferindeki yeni rotaları belli oldu!

 Muş firmasının Gaziantep seferindeki yeni rotaları belli oldu!
Muş’ta faaliyet gösteren otobüs firması uzun bir aranın ardından sonra yeniden Gaziantep’e sefer yapmaya başladı. Ancak yeni rota dikkatlerden kaçmadı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta faaliyet gösteren Yeşil Muş Ovası firması Gaziantep’e sefer açtı. Her gün saat 10.00’de başlayan seferlerde yeni rota gözlerden kaçmadı. Firmanın yeni rotasında; Bitlis, Baykan, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Gaziantep bulunuyor.

 

GÜZERGAH DEĞİŞTİ!

 

Uzun yıllar önce Malazgirt/Muş’tan Adana/Mersin seferi yaparken Gaziantep otogarına giren otobüs firması yolcuların talebi doğrultusunda bir süredir Kahramanmaraş üzerinden Mersin rotasına devam ediyordu. Firmanın sahibi Harun Özkan, gelen yeni talepler doğrultusunda Bitlis, Diyarbakır ve Şanlıurfa’ya gideceklere de müjdeli haberi verdi.

 

 

Firma sahibi Harun Özkan, yeni Gaziantep seferinin bu kentler üzerinden olacağını böylelikle Muşlu vatandaşların gerek sağlık gerek dini gerekse de doğa turizmini rahatlıkla gerçekleştirebileceğini kaydetti.

 

 

Seyahatseverler ise Şanlıurfa’ya gitmek için aktarma yapmak zorunda olduklarını belirterek, yeni hizmetin daimi olması temennisinde bulundu. Vatandaşlar, “Örneğin Baykan’a Hz. Veysel Karani için ziyarete gittiğimizde, Şanlıurfa’da Balıklıgöl’e gittiğimizde, Gaziantep’e gezmeye gittiğimizde ya da Diyarbakır’a ciğer yemeye gezmeye gittiğimizde artık zorluk çekmeyeceğiz” dediler.

 

 

ÖZEL HABER: VEYSEL EŞİN