HASKÖY Haber Girişi : 12 Nisan 2024 21:22

Muş’ta şiddetli yağış sonrası sel felaketi! Yol ikiye ayrıldı

Muş’ta şiddetli yağış sonrası sel felaketi! Yol ikiye ayrıldı
Muş’ta sağanak yağış sonrası yaşanan sel nedeniyle köy yolu ikiye ayrıldı. Köyde rahatsızlanan bir vatandaş için ekipler seferber oldu. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta bir haftadır süren sağanak yağış bazı yerlerde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Muş’ta etkili olan yağmur sonrası Hasköy ilçesine bağlı Yerkaya köyü Yapraklı mezrası yolu yarılarak ulaşıma kapandı. Mezrada doğum sancısı yaşayan bir kadın için ekipler seferber oldu. 

 

 

 

 

Hasköy ilçesine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Yerkaya köyü bağlı Yapraklı mezrasında doğum sancısı yaşayan 34 yaşındaki Ş.Ö yolların kapanması nedeniyle yakını tarafından 112 Acil Çağrı merkezinden yardım talebinde bulunuldu.

 

 

 

 


İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yol onarılırken, Sağlık ekipleri de doğum hastası kadını hastaneye ulaştırmak için seferber oldu.  

 

 

 

 

Evde ilk müdahalesi yapılan Ş.Ö, ambulansla Muş Devlet Hastanesine götürüldü.  Ş.Ö.’nün doğum yaptığı ve sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdiği öğrenildi.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.