BULANIK Haber Girişi : 22 Şubat 2024 12:52

Muş Valisi Çakır, Kazan Gölü ve çevresini inceledi

Muş Valisi Çakır, Kazan Gölü ve çevresini inceledi
Muş Valisi Avni Çakır, Kazan Gölü ve çevresinde inceleme yaptı. Vali Çakır, doğal güzellikler içerisinde barındıran ve aynı zamanda eşsiz görünüme sahip olan Kazan Gölü kıyısında yapılan Millet Bahçesi ve Göl Park sosyal tesislerini inceledi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Vali Yardımcısı Tahir Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Kasım Ermiş ve İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman, Bulanık Kaymakamlığı tarafından Kazan Gölü kıyısında 30 dekarlık alana kurulan Millet Bahçesi ve Göl Park Sosyal Tesisleri'ni inceledi.

 

 

 

 


Vali Çakır, tesis içerisindeki kafeterya, yürüyüş yolları, peyzaj düzenlemeleri, aydınlatma sistemleri ve çocuk oyun alanları hakkında Kaymakam Ocak'tan bilgi aldı. Bulanık Kazan Gölü'ndeki bu yeni sosyal alan, vatandaşların hoş vakit geçirebilecekleri bir ortam sunuyor.

 

 

 

 

 


Bu tesisler, bölgeye değer katarak, doğal güzelliklerin ve sosyal yaşamın bir araya geldiği bir nokta oluşturuyor. Bulanık Kazan Gölü artık sadece doğal güzellikleriyle değil, aynı zamanda Millet Bahçesi ve Göl Park Sosyal Tesisleri ile de ziyaretçilerini ağırlıyor.

 

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”