MUŞ Haber Girişi : 24 Nisan 2024 11:07

Muşlu çocukların 23 Nisan kutlama etkinliklerini milyonlar izledi!

Muşlu çocukların 23 Nisan kutlama etkinliklerini milyonlar izledi!
Galatasaray'ın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro İcardı, Muşlu öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini sosyal medya hesaplarında paylaştı. 
Muşlu çocukların 23 Nisan kutlama etkinliklerini milyonlar izledi!

ALPARSLAN DİYARI- Galatasaray'ın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro İcardı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından Muşlu çocukların etkinlik video ve fotoğraflarını paylaştı. Daha önce de Diyarbakırlı bir ailenin evini sosyal medya hesabından paylaşan Arjantinli futbol yıldızı bu defa Muşlu çocukları mutlu etti.

 

 

 

 

 KEPENEK İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİ MUTLU EDEN PAYLAŞIM!  

 

 

İcardi, Muş merkeze bağlı Kepenek İlkokuluve Ortaokulu öğrencilerinin Galatasaray formasıyla yaptığı etkinliğin videosunu “Mauro İcardi’nin Küçük Hayranları” başlığıyla paylaştı. Arjantinli dünya yıldızı Mauro İcardı paylaşımında Muş’un Kepenek İlkokulu öğrencilerinin 23 Nisan etkinliğine de yer verdi. Türkiye’ye geldiği günden bu yana taraflı tarafsız herkesin gönlünü kazanan İcardı 23 Nisan’da Muşlu çocukları mutlu etti.

 

 

Mauro Icardi, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." sözlerini paylaşarak  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun." dedi. 

 

 

İcardi, ayrıca merkeze bağlı Kepenek İlkokulu öğrencilerinin Galatasaray formasıyla yaptığı etkinliğin videosunu “Mauro İcardi’nin Küçük Hayranları” başlığıyla paylaştı.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"