MUŞ Haber Girişi : 09 Nisan 2024 11:53

Muşlu gençler yıllar önce başlattı! Ramazan ayında zirveye çıktı

Muşlu gençler yıllar önce başlattı! Ramazan ayında zirveye çıktı
Muş’un gönüllü gençleri kendi aralarında kurdukları ‘Muş Şivesi Grubu’ ekibiyle yıllardır Muş ve ilçelerinde başlattıkları "şehirde iyilik" hareketi Ramazan ayında zirveye çıktı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Muş’ta bir araya gelen Muş Şivesi Grubu üyeleri ihtiyaç sahiplerine umut olmaya yıllardır devam ediyorlar.

 

 

Muş Şivesi Muş Şubesi Başkanı Maşallah Yetiş ve gönüllü gençlerden oluşan ekipleriyle Muş genelinde maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara Ramazan ayında da umut olmaya devam ettiler.

 

RAMAZAN AYINDA GİTMEDİK KAPI BIRAKMADILAR

 

Muş ve ilçelerinde başlattıkları iyilik hareketinde büyük aşamalar kaydettikleri belirten Başkan Maşallah Yetiş, derneğimize olan güven, her geçen gün aratarak devam ediyor ifadesini kullandı.

 

 “RAMAZAN AYINDA YETİMLERİN BAŞINI OKŞADIK”

 

Başkan Yetiş,” Bize başvuran gelir durumunu anlatan tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bizler ekip olarak yıllardır İlimiz ve ilçelerimizde bize başvuranlara yardımlarda bulunuyoruz.  İhtiyaç sahipleri için hayırseverlerden oluşan yardım ekimizle birlikte 12 ay boyunca ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak onlara gıda ve yetimlere bir miktar aylık destek vererek tüm hızımızla çalışmaya devam ediyoruz. Tek temennimiz bu Ramazan ayında birçok noktaya ulaşmaktı, bunu başardık. Yüzlerce yetim ve öksüz kardeşimizin başını okşadık. Bu yaptığımız iyilik hareketi Ramazan ayı içinde zirveye çıktı. Emin ol bizler ramazan ayı içerinden ne kadar yardım yaptık bilmiyoruz. Ramazan ayı içerinde Muşlu iş insanlarımız ile Türkiye’mizin her yerinden hayırseverler vatandaşların yolladıkları yardımları, fitre ve zekatları aracısız bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. Bizler tamamıyla gönüllülük esasıyla çalışan gençleriz. Bizim herhangi bir dernekle veya başka bir şeyle alakamız yoktur. Amacımız mutlu olmayan, yüzü gülmeyen yetim çocuğumuz, kardeşimiz ve vatandaşımız kalmasın. Allah’ın izniyle ve hayırseverlerimizin de katkılarıyla bu hayırlı işte çok yol aldık ve birçok ailemizin yüzünü güldürebildik. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz." dedi.

 

EN ÇOK HEDİYE ÇEKLERİ DAĞITTILAR

 

Duyarlı gençler,” Muş ve ilçelerinde bu Ramazan ayı içerinde en çok hediye çeklerini dağıttıklarını belirterek, bu çekleri bize bağışlayan tüm duarlı halkımıza çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

 

VATANDAŞLARDAN MUŞ ŞİVESİ EKİBİNE TEŞEKKÜR

 

 

Duyarlı gençlere teşekkür eden Muşlu vatandaşlar,”Sosyal sorumluluk sahibi böyle gençlerimizin yetiştiğini görmek bizleri de son derece mutlu ediyor.” İfadelerini kullandılar.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"