MUŞ Haber Girişi : 05 Mayıs 2024 09:00

Trabzon Valisi Yıldırım Muşlularla yemekte buluştu

Trabzon Valisi Yıldırım Muşlularla yemekte buluştu
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, İstanbul ve Muş’tan Trabzon giden iş insanları ile bir araya geldi.

ALPARSLAN DİYARI- Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, eşi Güllühan Yıldırım İstanbul ve iş insanı Mehmetşah Dursun’un biricik kızı Gülşah Dursun’un düğün töreni için Trabzon’a giden Muş Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ve Muşlu iş insanları ile Maçka Altın Taş Tesisleri’nde yemekte buluştu.  

 

 

 

 

 

Yemekte Muşlularla tek tek ilgilenen Yıldırım, Fahri Muşlu olduğu ve Muş ve Muşluları çok sevdiğini söyledi. 

 

 

 

 

 

İş insanı Mehmetşah Dursun tarafından organize edilen yemek programına, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Muş Vakfı Onursal Başkanı Dr. Orhan Sami Gültekin ve eşi, Muş Vakfı Başkanı Ulvi Eroğlu ve Eşi, İstanbul Tuzla Kızılay Şübe Başkanı Adnan Kanıtoğlu, Muş Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Şener Düzener, Mahsun Gökçur, Mehmet Başak, Cüneyt Keçkeç, Muhittin Bingöl, İş insanı Ali Kemal Sayar, İş insanı Hayati Şahin, İş insanı Haydar Çetinkaya, Tahsin Başak, Aydın Korkmaz, İstanbul Anadolu Yakası Muş-Der Başkanı Yılmaz Bozyiğit, Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz katıldı.

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"